Hoppa till sidans innehåll

Raw food

5 drömlika

raw desserter

Våra ICA-kockar har stängt av spisen och ugnen och skapat fem ljuvliga raw food desserter. Sugen på en raw äppelpaj? Eller kanske en raw passionsfruktstarte? Raw food blir knappast bättre än så här!

Mumsiga raw food desserter

 • Raw äppelpaj med mandel och kardemumma

  Raw äppelpaj med mandel och kardemumma

  Nej, du behöver ingen ugn för att göra äppelpaj. Den här godingen är helt raw och fantastiskt god! Ja, lika bra att göra en paj extra så det inte blir slagsmål om bitarna.

  Recept på Raw äppelpaj med mandel och kardemumma

 • Bananglass

  Bananglass

  Skala och skär banan i skivor. Frys in minst två timmar. Mixa den frysta bananen med hasselnötsdryck, honung och vaniljpulver. Vänd ner jordnötter i bananglassen. Servera med lite chokladsås och hackade nötter om du vill. Klart!

  Recept på bananglass

 • Chokladkräm

  Chokladkräm

  Underbart god och nyttig chokladkräm gjord av bland annat kakao, cashewnötter, hasselnötsdryck och avokado. Toppa med färska bär och hackade hasselnötter.

  Recept på chokladkräm

 • Jordgubbsglass

  Jordgubbsglass

  Glass kan du äta i stora lass – i alla fall om du gör den här nyttigare jordgubbsglassen! De bärande ingredienserna är cashewnötter och frysta jordgubbar. Servera med färska jordgubbar och mynta.

  Recept på Jordgubbsglass

 • Chokladmousse

  Chokladmousse

  Denna veganska chokladmousse är supersmidig att tillaga och supergod att förtära. Servera med vispad kokosgrädde för en svårslagen dessert som inte kommer falla någon i glömska!

  Chokladmousse med avokado