Bild laddas
Att göra gott är en enkel match

En godare Fotbollsfest!

Vi har allt som behövs för sommarens efterlängtade fotbollsfest. Köp årets fotbollsvaror och stötta "Alla är olika - olika är bra" - initiativet för ett Fotbollssverige där alla får vara med och spela.

Handla årets fotbollsvaror
Bild laddas
Bild laddas
Svenska Fotbollförbundet

Alla är olika – olika är bra

Alla är olika – olika är bra är Svenska Fotbollförbundets egna initiativ som stödjer lokala klubbar som aktivt arbetar för inkludering och mångfald inom svensk fotboll. Alla ska känna sig välkomna oavsett nationalitet, etniskt ursprung, ålder, kön, sexuell läggning och funktionsvariation.

Läs mer om initiativet
Bild laddas
En godare Fotbollsfest!

Stötta ett godare Fotbollssverige!

När du köper dessa varor bidrar du till Svenska Fotbollförbundets arbete för demokrati, jämställdhet och integration genom initiativet Alla är olika – Olika är bra.

Handla varorna här
Bild laddas
Tävling!

Vinn en landslagströja!

Svara rätt på frågan, motivera vilken som är din favoritspelare och håll tummarna för att just du är en av de lyckliga att bära årets landslagströja i sommar.​

Vad kallas funktionärerna som hjälper till att hämta bollar bredvid planen?​

  1. Boll-Kalle/Boll-Lisa​

  2. Boll-Olle/Boll-Anna​

  3. Boll-Stig/Boll-Stina

Mejla rätt svar på frågan och en motivering till vilken fotbollsspelare i herr-landslaget du tycker är allra bäst och varför till tavling@ica.se så är du med och tävlar!​ Glöm inte att ange ditt namn och telefonnummer så att vi kan kontakta dig vid eventuell vinst. Tävlingsvillkoren hittar du längst ner på denna sida.

Jag vill tävla

Fotbollssnacks och matchmål perfekt för TV-soffan