Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Sitter liten eller stor till bords? Vardag eller fest? Om den enda gemensamma nämnaren för middagen är att du råkar ha tajt om tid finns en lika välsmakande som snabb lösning till hands – ICAs risotto!

Therese Ahlén

Här hittar du fyra olika smarriga recept för såväl köttälskare som vegosar, barnfamiljer som festfirare. Med vår risotto som utgångspunkt kan du laga kompletta, kalasgoda måltider på tio minuter. Klara, färdiga, ät!

 • Saffrans- och parmesanrisotto: smålyxig snabbmat

  Har du ont om tid men vill bjuda på något riktigt gott? Den här risotton löser det galant. Njut tillsammans med kyld, bubblande dryck!

  Saffran och parmesanrisotto med räkor, sockerärter och gräslök

 • Sparrisrisotto – för välätande vegos

  Skapa en festmiddag för två genom att lägga till peppriga ruccolablad, tunt skivad sparris och frisk vinägrette. Krön med nyriven parmesan och nymald svartpeppar.

  Sparrisrisotto med ruccola, pinjenötter och sparris

 • Parmesanrisotto med prinskorv – för små finsmakare

  En busenkel, krämig risotto med smarriga prinskorvar går hem hos familjens minsta. Låt färgglada grönsaker göra sällskap på tallriken. Häpp - middagen är klar!

  Parmesanrisotto med prinskorv

 • Medelhavsinspirerad svamprisotto med möra kycklingfiléer.

  En snabblagad och mättande risotto förgyller både vardag och fest. Servera med färgsprakande söta plommontomater, späda salladsblad och frisk citrondressing. Smaklig spis!

  Champinjon- och parmesanrisotto med kyckling

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer