Partnererbjudande

20 % rabatt på Vansbrosimningen Home Edition

När inte du får komma till Vansbrosimningen kommer Vansbrosimningen hem till dig! I Vansbrosimningen Home Edition får du som deltagare möjlighet att genomföra ditt lopp i valfritt vattendrag nära dig. Loppet gäller som ett officiellt Vansbrosimningslopp och ingår även i En Svensk Klassiker.

Som stammis på ICA får du 20 % rabatt på startplatsen!

Logga in för att ta del av erbjudandet

För att kunna boka detta erbjudande behöver du logga in på ICA

Villkor

Om Vansbrosimningen Home Edition

Som deltagare i Vansbrosimningen Home Edition får du en simmössa, medalj och diplompapper (du skriver ut ditt lopp, namn och resultat själv från Mina Sidor på vansbrosimningen.se). Paketet kommer hem till dig innan du genomför loppet.

Så här går det till:

1. Anmäl dig till loppet med din stammisrabatt och invänta ditt startpaket. Anmäler du dig senast 21 juni skickar vi ditt paket under v.26. 

2. Välj en dag mellan den 4 juli och 31 augusti, ta dig till valfritt vattendrag och genomför ditt lopp tillsammans med någon som kan hålla uppsikt över dig. Om det är möjligt, simma gärna nära land så att du snabbt kan ta dig till kanten om något händer och använd en s.k. safety buoy för extra säkerhet.

3. Efter simningen går du in på Mina Sidor på vansbrosimningen.se och registrerar ditt lopp. Du väljer själv om du vill registrera en tid eller bara markera att du genomfört loppet. Om du anger en tid kommer den att synas på ditt diplom.

OBS! Att registrera en tid är frivilligt om du inte genomför En Svensk Klassiker. Om du genomför En Svensk Klassiker och vill att Vansbrosimningen Home Edition ska ingå måste du ange en tid.

  • Startplats i Vansbrosimningen Home Edition

    Stammispris: 479 kr Ord.pris 599 kr

Villkor

  • Erbjudandet gäller en startplats i Vansbrosimningen Home Edition och kan nyttjas t.o.m. 31 juli.

Är du inte stammis?

Som stammis på ICA kan du ta del av förmåner och erbjudanden.

Bli stammis
Holiday Club Åre, ICA & Apotek Hjärtat

20 % rabatt på Må bra-helg i Åre

Läs mer