Hoppa till sidans innehåll
Partnererbjudande

20% rabatt på entré till Junibacken och boken Pippi flyttar in

Som stammis på Ica får du 20% rabatt på entrén till Junibacken och den klassiska boken Pippi flyttar in. På Junibacken får ni leka i utställningarna och åka Sagotåget genom Astrid Lindgrens magiska värld. Här kan ni också se teater, till exempel föreställningen med samma namn som boken: Pippi flyttar in. Välkomna!

Logga in för att ta del av erbjudandet

För att kunna boka detta erbjudande behöver du logga in på ICA

Erbjudanden

 • Entré vuxen boken Pippi flyttar in

  Stammispris: 227 kr Ord. pris: 284 kr

  I vuxenbiljetten ingår entré till Junibacken och boken Pippi flyttar in som hämtas i samband med ditt besök. I biljetterna för medföljande vuxen och barn ingår endast entré. Erbjudandet gäller till och med 31 januari 2022.

 • Entré medföljande vuxen

  Stammispris: 148 kr Ord. pris: 185 kr

  I vuxenbiljetten ingår entré till Junibacken som hämtas i samband med ditt besök. I biljetterna för medföljande vuxen och barn ingår endast entré. Erbjudandet gäller till och med 31 januari 2022.

 • Entré Barn 2-15 år

  Stammispris: 124 kr Ord. pris: 155 kr

  I vuxenbiljetten ingår entré till Junibacken som hämtas i samband med ditt besök. I biljetterna för medföljande vuxen och barn ingår endast entré. Barn under 2 år går gratis. Erbjudandet gäller till och med 31 januari 2022.

Villkor

I vuxenbiljetten ingår entré till Junibacken och boken Pippi flyttar in som hämtas i samband med ditt besök. I biljetterna för medföljande vuxen och barn ingår endast entré.

Erbjudandet gäller till och med 31 januari 2022.

Är du inte stammis?

Som stammis på ICA kan du ta del av förmåner och erbjudanden.

Bli stammis
Danny Saucedos Sverigeturné 2022

Billigare biljetter till The Run(A)way show

Boka nu