Välkommen till ICA Spara!

Är det något vi på ICA kan, så är det just vardagen, och vi vet att den kräver sin energi. Därför finns ICA Spara, en app som hjälper dig att få koll på din vardag, allt för att du ska kunna få koll på din tid, ekonomi och på miljön. Din vardag helt enkelt.

Vi ser fram emot att utveckla appen tillsammans med dig - genom dina idéer och återkoppling. Allt för att göra ICA Spara till vardagsekonomins bästa vän. Kom igång redan idag, ladda ner ICA Spara appen på App Store eller Google Play.

iPhone och iPad app på App Store

Ladda ned app på Google Play

 • Allt på ett ställe

  Allt på ett ställe

  I ICA Spara samlar du alla dina banker och transaktioner på ett ställe för att du ska få översikt på din vardagsekonomi och göra det enklare att spara tid och pengar.

  Här får du snabbt en översikt på inkomster, konsumtion, sparande och räkningar. Vill du också ha koll på dina återkommande betalningar, avtal- och abonnemang så samlar vi upp dem på ett enkelt sätt.

 • Var tar dina pengar vägen

  Var tar dina pengar vägen

  Vi kategoriserar dina transaktioner i olika kategorier så att du kan följa hur du spenderar dina pengar.

  Få koll på dina matvanor, vad du köper i butik eller äter ute på restaurang. Vi samlar upp allt runt din matekonomi, både på ICA och utanför.

 • Ovärderliga insikter

  Ovärderliga insikter

  ICA Spara ger dig ovärderliga insikter och tips, för att du ska få hjälp med att få koll på din vardagsekonomi, ditt klimatavtryck på maten du köpt på ICA och insyn i dina matinköp.

  ICA Spara gör det också möjligt för dig att ta del av erbjudanden, både från ICA men också våra samarbetspartners.