Hemfrid

Samla ICA-bonus på städning hos Hemfrid!

Ibland är timmarna för få och måstena för många. Därför finns Hemfrid. De hjälper dig med en enklare vardag så att du slipper vika tvätt och dammsuga hela vägen till midnatt. Nu får du som är stammis på ICA 750 kronor i välkomstbonus och kan samla poäng på all din veckostädning och Hemfrids övriga tjänster när du tecknar ett nytt städabonnemang. Hemfrids miljömärkta städmedel ingår alltid.

Som inloggad på ica.se kan du klicka dig vidare via den rosa rutan för att läsa mer och boka ett kostnadsfritt hembesök.

Logga in för att ta del av erbjudandet

För att kunna boka detta erbjudande behöver du logga in på ICA

Villkor

Erbjudande från Hemfrid

Om Hemfrid
Hemfrid startades för över 20 år sedan med idén om hur fler ska orka mer. Idag har de marknadens bredaste utbud av hushållsnära rut-tjänster och är en helhetsleverantör för hemmet och familjen. Utöver veckostädning erbjuder de bland annat fönsterputs, flyttservice och trädgårdshjälp. Med över 20 års erfarenhet har de hjälpt sina kunder att få en enklare och mer hållbar vardag. 

Hemfrid erbjuder sina tjänster i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Örebro, Västerås, Helsingborg, Norrköping, Lund och Eskilstuna med omnejd.

Psst! Visste du att när Hemfrid startades för över 20 år sedan la de även grunden till en helt ny bransch som fram till idag skapat drygt 30 000 nya jobb i Sverige. Och kollektivavtal har de haft sedan start.

 • 750 kr i ICA-välkomstbonus

  ICA-pris: 750 kr i ICA-välkomstbonus

  Erbjudandet gäller endast nya Hemfrid-kunder vid tecknande av nytt städabonnemang.

 • Fyrdubblad ICA-bonus hos Hemfrid

  ICA-pris: Fyrdubblad ICA-bonus på din veckostädning

  För varje krona efter rut-avdrag som du spenderar på ditt städabonnemang hos Hemfrid får du fyra ICA-bonuspoäng (motsvarande 4 öre). Till exempel, för varje tusenlapp efter rut får du 40 kronor i ICA-bonus. Bonusen gäller både nya och befintliga Hemfrid-kunder som är stammisar på ICA.

Villkor

 • Välkomstbonus gäller endast vid nytecknande av städabonnemang för stammisar på ICA som inte varit kund hos Hemfrid de senaste 12 månaderna. 
 • Fyrdubblad ICA-bonus gäller alla som är stammisar på ICA. För att ta del av erbjudandet och få bonuspoäng ska den person som står på abonnemanget i hushållet vara stammis.
 • Om du redan har ett aktivt abonnemang hos Hemfrid men önskar samla bonus på din städning - kontakta Hemfrid så hjälper de dig.
 • Din bonus betalas alltid ut, oavsett om du når upp i 2 000 stammispoäng hos ICA eller inte. För information om hur stor del av din bonus som kommer från Hemfrid, logga in på din bonussida.
 • Erbjudandena gäller vid städning varje eller varannan vecka, minst 3 timmar per tillfälle.
 • Bonuspoäng baseras på pris efter RUT-avdrag för hushållsnära tjänster.
 • Du som är över 18 år med inkomst får dra av upp till 50.000:- för hushållsnära tjänster.
 • Förmånserbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudandenfrån Hemfrid eller företagsavtal.
 • Som städabonnemangskund får du även ICA-bonuspoäng på våra andra tjänster så som trädgårdshjälp, barnpassning, flyttservice, fönsterputs och enklare hantverk.