Hoppa till sidans innehåll
Hemfrid

Rabatt och bonus på städning hos Hemfrid!

Ibland är timmarna för få och måstena för många. Därför finns Hemfrid. De hjälper dig med en enklare vardag så att du slipper vika tvätt och dammsuga hela vägen till midnatt. Nu får du som är stammis på ICA 750 kronor i välkomstbonus när du tecknar ett nytt städabonnemang och du får alltid 10 % rabatt på tilläggstjänster. Eller vad sägs om 500 kr rabatt på fönsterputs om du bokar storstädning?

Som inloggad på ica.se kan du klicka dig vidare via den rosa rutan för att läsa mer och boka ett kostnadsfritt startmöte.

Information med anledning av Covid-19
Läs om hur Hemfrid hanterar de rekommendationer och restriktioner som finns gällande Covid-19 på deras hemsida.

Logga in för att ta del av erbjudandet

För att kunna boka detta erbjudande behöver du logga in på ICA

Villkor

Erbjudande från Hemfrid

Om Hemfrid
Hemfrid startades för över 20 år sedan med idén om hur fler ska orka mer. Idag har de marknadens bredaste utbud av hushållsnära rut-tjänster och är en helhetsleverantör för hemmet och familjen. Utöver veckostädning erbjuder de bland annat fönsterputs, flyttservice och trädgårdshjälp. Med över 20 års erfarenhet har de hjälpt sina kunder att få en enklare och mer hållbar vardag. 

Hemfrid erbjuder sina tjänster i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Örebro, Västerås, Helsingborg, Norrköping, Lund och Eskilstuna med omnejd.

Psst! Visste du att när Hemfrid startades för över 20 år sedan la de även grunden till en helt ny bransch som fram till idag skapat drygt 30 000 nya jobb i Sverige. Och kollektivavtal har de haft sedan start.

 • Boka storstädning och få 500 kr rabatt på fönsterputs

  Stammispris: 3 154 kr Ordinarie pris: 3 654 kr

  Prisexempel gäller: Bostad på 100 kvm med 10 fönster utan spröjs. Priset är inkl. moms efter avdrag för RUT. Ange bokningskoden som syns i den rosa rutan när du är inloggad.

 • Alltid 10 % rabatt på tilläggstjänster

  Gäller för alla tilläggstjänster. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Ange bokningskoden som syns i den rosa rutan när du är inloggad.

 • 750 kr i ICA-välkomstbonus

  Stammispris: 750 kr i ICA-välkomstbonus

  Erbjudandet gäller endast nya Hemfrid-kunder vid tecknande av nytt städabonnemang.

Villkor

 • Välkomstbonus gäller endast vid nytecknande av städabonnemang för stammisar på ICA som inte varit kund hos Hemfrid de senaste 12 månaderna. 
 • Din bonus betalas alltid ut, oavsett om du når upp i 2 000 stammispoäng hos ICA eller inte. För information om hur stor del av din bonus som kommer från Hemfrid, logga in på din bonussida.
 • Erbjudandet på städabonnemang gäller vid städning varje eller varannan vecka, minst 3 timmar per tillfälle.
 • Förmånserbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden för Hemfrid eller företagsavtal.
 • Erbjudandet om rabatt på tilläggstjänster kan inte kombineras med andra rabatter för Hemfrid.
 • Erbjudandet på fönsterputsning vid bokning av storstädning ska genomföras senast 2021-05-31. Erbjudandet kan inte kombineras med standarderbjudandet på 10 % rabatt på tilläggstjänster och erbjudandet gäller endast nya kunder som bokar en tilläggstjänst.
 • Du som är över 18 år med inkomst kan dra av upp till 75 000:- för hushållsnära tjänster. För information gällande RUT-avdrag se hemfrid.se

Är du inte stammis?

Som stammis på ICA kan du ta del av förmåner och erbjudanden.

Bli stammis