Hoppa till sidans innehåll
Friskis&Svettis

Träna med Friskis GO i sommar

I Friskis GO träningsapp finns omkring 200 träningspass med allt från Yoga till högintensiv träning HIT. Den digitala träningen förenklar för dig att träna regelbundet och forma en hållbar rutin. Här finns till exempel träningsprogram som sträcker sig över tid där du får påminnelser om nästa pass. Korta pass som funkar perfekt att klämma in de dagar du egentligen “inte hinner” träna. Inspiration till övningar när motivationen dippar i gymmet. Och möjlighet att logga och följa sin träningsutveckling över tid som vi vet är motiverande för många. Du som är stammis på ICA tränar kostnadsfritt första månaden.

Logga in för att ta del av erbjudandet

För att kunna boka detta erbjudande behöver du logga in på ICA

Villkor

Erbjudande

  • Första månaden gratis med Friskis GO

    Stammispris: Helt gratis! Värde: 99 kr

    Träna digitalt med Friskis Go, första månaden är kostnadsfri för dig som är stammis på ICA, därefter kostar det 99:-/månad. Idag erbjuds omkring 200 träningspass i Friskis Go med allt från Yoga till högintensiv träning HIT. Dessutom en mängd inspiration, tips på övningar och pass för gymmet. Träningsprogram för olika målgrupper, kunskapsfördjupning och utmaningar.

Villkor

  • Erbjudandet gäller t o m 31/5 2023.
  • Rabatten går inte att kombinera med andra erbjudanden.

Tips

En skön morgonrutin

Om du börjar dagen med rörelse så inspirerar du dina sinnen till en rörligare dag. För rörelse inspirerar till mer rörelse. Testa den här sköna morgonrutinen som väcker kroppen och mjukar upp stela leder. Det kanske allra bästa - du behöver inte ens kliva ur pyjamasen först.

Är du inte stammis?

Som stammis på ICA kan du ta del av förmåner och erbjudanden.

Bli stammis

BookBeat

ICA-bonus på ljudböcker.