
SchwarzwaldtårtaICA Kvantum Kvissleby
Beskrivning
Scwarzwaldtårta på marängbotten, dekoreras med chokladflarn och marsipanros. Naturligt glutenfri, men tillverkas i samma lokal som andra konventionella tårtor och kan därför innehålla spår av gluten.
Tillverkas av Lindhs Bageri i Jättendal.
På bilden visar vi ett serveringsförslag. Produkten kan skilja sig något i verkligheten.
Vi har ambitionen att alltid ge Dig rätt information. Mindre förändringar i produkternas innehåll kan ske över tid och vi ber Dig därför att alltid före användning kontrollera informationen på produktens förpackning.
Mer information
Marängbotten(socker, skumMJÖLKspulver, torkad glukossirap, stabiliseringsmedel(E420, E466), ÄGGVITEpulver, naturlig vaniljarom, syra(E330), surhetsreglerande medel(E500), förtjockningsmedel(E410, E412), choklad(socker, fullhärdat vegetabiliskt fett(palmkärna), fettreducerat kakaopulver(17%), emuljeringsmedel(SOJAlecitin, E492), naturlig arom), marsipanros (socker, MANDEL, glukossirap, sorbitol(E420), invertsocker, konserveringsmedel (E202), färgämne (E120)), kakaopulver.