För dig som just nu inte kan eller bör besöka butiken.

Hemkorning

För dig som just nu inte kan eller bör besöka butiken.

Hjälp med hemleverans för dig som är sjuk eller i riskgrupp. För dig som just nu inte kan eller bör besöka butiken. Just nu ser vardagen lite annorlunda ut för de flesta av oss. Och vi behöver hjälpa varandra och ta extra hand om människorna i riskgrupperna. För att underlätta för dig som inte bör ta dig till butiken just nu kommer vi ha särskilda hemleveranser.

ICA har nyligen lanserat appen ICA Pronto – en tjänst som erbjuder utvalda varor direkt till dörren. Nu vill vi använda appen för att hjälpa er som i nuläget inte bör, eller kan, besöka vår butik. Vi hoppas att tjänsten kan göra vardagen lite enklare för alla som befinner sig i riskgruppen eller sitter hemma för att minimera spridning.

Varorna levereras utanför dörren och betalningen sker smidigt med Swish i appen. Det finns i dagsläget ett begränsat sortiment i appen, du kan alltid kontakta oss i butiken kring frågor om ytterligare sortiment. Tjänsten är, i dessa tider, till för dem som verkligen är i behov av hemleverans.

Den bör inte användas som en bekvämlighetsservice för människor som inte tillhör en riskgrupp, är hemma i karantän eller är sjuk.

Gamleby Taxi kör ut vardagar mellan 12:00–18:00. Order lagda innan kl 18:00 vardagar körs ut nästföljande vardag 12:00–18:00. Hämtning kan ske vid lastbryggan på butikens baksida mellan kl 15:00–19:00 varje vardag. (Ring på klockan vid den vita dörren)

Kampanjvaror i butik gäller ej i appen. Pris på varorna är de i appen angivna.

  • Pris för plock av varor och leverans är 60 kr.
  • Pris för plock av varor och hämta själv är 30 kr.
  • Vi levererar med glädje till postnummer 59431 och 59432

Beställningen lägger ni här:
https://icapronto.se

Tillsammans hjälps vi åt att handla med hänsyn.
Tack för hjälpen!