Upptäck våra avdelningar!

Upptäck våra avdelningar!

Vi vill att du ska kunna handla all din mat på ett och samma ställe. I ett sortiment med över 10.000 artiklar finns förhoppningsvis allt du söker.

Som en fullsortimentsbutik ser vi till att kunna erbjuda dig alternativen, servicen och givetvis högsta kvalitén. Vi har de lite mer udda varorna och även ett lågprissortiment för dig som prioriterar priset. Våra lågprisvaror hittar du alltid under namnet ICA Basic.

Skulle du dock sakna något i vårt sortiment behöver du bara låta oss veta vad du söker så ska vi göra vårt yttersta för att försöka få hem den varan.

Våra avdelningar

Frukt & grönt

På frukt & grönt avdelningen hittar du Jeanette, Mirsada. De ser till att avdelningen alltid är välfylld med frukt och grönsaker från världens alla hörn. Prova att köpa hem något från bordet med spännande tropiska frukter. Det finns en mängd frukter som är otroligt goda men som man aldrig vågat prova. Köp hem en och testa! För dig som söker kravodlat och ekologiskt finns här alltid ett alternativ även för dig.

Frukten når du på telefon 018-194700 tonval 4

Kött & chark

I charkavdelningen jobbar ett gäng duktiga killar och tjejer.

Vår köttmästare Björn och hans medarbetare ser till att köttdisken alltid är lika välfylld. Hos oss finns alltid t.ex. butiksmald köttfärs och ett butiksstyckat köttsortiment.

Charken kontaktar du på 018-194700 tonval 1

Mejeri

I mejeriavdelningen finns det alltid något nytt och spännande. Är det någon avdelning som det kryllar av nyheter i så är det just i mejeriavdelningen. Vi försöker få in allt nytt så fort det bara går. Laktosfria varor finns det en hel del att välja bland för dig som söker det sortimentet.

Mejeriavdelningen når du på telefon 018-194700 tonval 6

Kolonial

På kolonialavdelningen hittar du konserver, djurmat, pasta, såser, ketchup, taco, kaffe, socker, mjöl m.m. Detta är den största avdelningen i butiken och sortimentet är stort. ICA Basic är precis som på övriga avdelningar vårt lågprismärke. Bra varor till kanonlåga priser!

Ansvarig för avdelningen är Thommie.

Förbutiken

I förbutiken hittar du allt inom Post, spel och lotter. Vi är ombud för Posten och Schenker samt även ATG, Svenska spel, Bingolotto och Spero. Här säljer vi även evenemangsbiljetter, tåg och båtbiljetter, bussbiljetter och de där lite mer stöldbegärliga varorna. I tipskassan som vi kallar den finns även korv med bröd.

I vår entré eller via internet kan du hyra dvd-filmer. Besök gärna filmtoppen.se eller prova terminalerna i butiken.

VIKTIGT! Har du frågor om paket&brev ska du kontakta Postens kundtjänst 020-232221 eller besöka posten.se Här kan du söka var din försändelse befinner sig.

Frågor om Schenkers tjänster? Ring Privpak kundtjänst på  telefon 020-220045

Halmat är vår kassaledare. Han ansvarar för kassalinjen och förbutiken.

Vår förbutik når du på 018-194700 tonval 2