Gränslös fotboll

Gränslös fotboll

För oss på ICA Supermarket Luthagens Livs handlar goda saker om mer än bara mat. Vi vill gärna vara en drivkraft i samhället och engagera oss i våra hjärtefrågor. Något vi brinner lite extra för är ungdomsfotbollen i Uppsala och projektet Gränslös fotboll.

Vi stödjer Sirius fotbollsklubb sedan många år tillbaka. Varför? Jo, för att vi vill bidra till gemenskap och en aktiv livsstil för våra barn och ungdomar. Tillsammans driver vi projektet Gränslös fotboll där vi vill ge alla oavsett kultur, religion, kön eller hudfärg, möjligheten att vara med och spela tillsammans. Det här projektet innefattar bland annat att Sirius håller kvällsträningar i fyra olika områden: Gottsunda, Gränby, Sävja och Stenhagen. Här bjuds alla in att vara med och målet är att skapa känslan av tillhörighet och trygghet genom något så pass enkelt (och roligt) som att spela boll. I år satsar vi extra mycket på att få med ännu fler tjejer på plan.

Vi vill ta vårt sponsorskap steget längre

Under våren 2017 är vår ambition att genomföra en material-insamling i butiken. Har du ett par fotbollsskor som inte längre används? Fotbollar eller benskydd som skräpar i garderoben? Dessa saker och mycket mer planerar vi att samla ihop och skänka för bättre nytta. Med den här insatsen vill vi ge fler barn och ungdomar möjligheten att spela. Vi kommer med mer information i butiken när det är dags.

Mer information om Gränslös fotboll