Här är alla Calles krönikor, håll tillgodo!

Här är alla Calles krönikor, håll tillgodo!

I varje veckas reklamblad skriver vår handlare Calle en krönika med några tankar om ett aktuellt ämne, här samlar vi alla dessa från 2020.

Vecka 9 – Fettisdagen

Hej alla kunder

Imorgon är det dags för årets stora semmelfest, fettisdagen. Jag antar att du redan har hunnit mumsa i dig ett par semlor under vintern? Jag har traditionsenligt smakat på den gräddiga och underbara skapelsen vid några tillfällen.

Jag föredrar att äta min som hetvägg, alltså i varm mjölk med kanel. Det är något som mamma introducerade i min barndom så det är alltid en liten nostalgitripp att äta semla på det viset.

Men, jag tycker semlan är galet stor. Det är ju ingen lunch, och ingen middag, den ska ju tas till fikat, och för det är den bra stor. Tycker jag.

Välkommen till oss för att köpa eller beställa semlor till årets fettisdag, ska du ha 10 eller fler rekommenderar jag att du ringer in till oss och beställer på 0321-26614 redan idag.

Hälsningar Calle och alla glada medarbetare 

Vecka 8 – Nyladdade batterier

Hej alla kunder

Nu är jag och familjen hemkommen från några dagar i fjällen. Trots att jag skriver detta i förväg vet jag att jag kommer hem utvilad och sugen på att hugga tag i arbetsuppgifterna igen.

Ni som läste krönikan förra veckan när det var sportlov vet att jag uppskattar snön och inte minst det ljus den för med sig. Att sedan både barn och vuxna kan leka och aktivera sig i snön gör den än mer välkommen.

Jag gillar att både åka utför och på längden, men när jag är uppe i fjällen i de alpina liftsystemen brukar jag ha svårt att prioritera längdturen, då blir det hellre carvingsvängar i röda backar.

Hoppas att ni också haft en fin vecka, vi ses!

önskar Calle och alla medarbetare

Vecka 7 – Sportlov

Hej alla kunder

Nu är det sportlov och alla skolbarn är lediga hela veckan. Jag minns mina vinterlov från barndomen som snörika, vita och fulla av utomhuslekar. Till och med när mina barn, Olle och Bea, var mindre för 8-10 år sedan var det snörika härliga vintrar. Vi får hoppas att barnen får lite snö och riktig vinter under sportlovet.

Och vi är många som tycker om snön, och kanske till och med är lite beroende av den. Jag tänker inte minst på Ulricehamn som vinterort med skidbacken och spåren på Lassalyckan. Sedan har vi alla motionärer som älskar att vara ute och träna inför Vasaloppet mm och alla barn och ungdomar i Boge slalomklubb och UIF Skidor.

Heja vintern, kom igen nu!

önskar Calle och alla medarbetare

Vecka 6 – Handla för andra

Hej alla kunder

Den här veckan vill jag återigen slå ett slag för vårt samarbete med Svenska Kyrkan. Vi kallar det för Handla för andra och det går ut på att du som kund, eller vi som butik, skänker matvaror till behövande i Ulricehamn. Vi har en plats utanför kassalinjen där du och vi lägger varor som sedan hämtas av kyrkan ett par gånger i veckan.

Vi har varit igång ett par år nu och vi ser att det är många som redan hjälper men det räcker inte, vi behöver bli fler som handlar för andra. Kyrkan har många behövande som behöver ett bidrag. Tänk vad enkelt att köpa ett extra paket kaffe, kex, mjöl eller krossade tomater nästa gång du handlar.

Stort tack till alla er som hjälper till, tillsammans gör vi skillnad!

Välkommen till ICA Tornet

önskar Calle och alla medarbetare

Vecka 5 – Vi firar stammis

Hej alla kunder

Du har väl inte missat chansen att bli Stammis hos oss på ICA? Säg bara till i kassan så hjälper vi dig igång nästa du handlar. Som Stammis får du en rad fina erbjudanden, se bara på varorna på denna sida! Och inte nog med det, du får bonus på allt du handlar hos oss.

För att fira detta kommer vi bjuda på glass och tårta på lördag kl 11-15, välkommen in till oss och passa på att bli Stammis du också!

Välkommen till ICA Tornet

önskar Calle och alla medarbetare

Vecka 4 – Stammis

Hej

Den här veckan lanserar ICA en världsnyhet, eller näst intill i varje fall! Nu kommer nämligen Stammis, vårt nya namn på våra bästa kunder.

En stor nyhet med Stammis är att du nu kan samla poäng genom att koppla ett valfritt eget betalkort istället för att behöva dra två kort. Äntligen! Säg bara till i kassan när du handlar så kopplar vi snabbt ditt betalkort.

Jag kommer koppla mitt betalkort direkt, tänk vad smidigt att slippa två kort och slippa att dubbeldippa kort när du handlar. Det här underlättar både för kunden och för oss i butik, ibland går utvecklingen verkligen åt rätt håll! J

Välkommen till ICA Tornet

önskar Calle och alla medarbetare

Vecka 3 – Bra pris, varje dag!

Hej

Du vet väl om att vi har bra pris varje dag? Under hösten sänkte vi priset på flera hundra basvaror för att anpassa våra priser till vår lokala marknad. För att göra det enkelt och bekvämt för dig som kund har vi markerat upp alla dessa på hyllkanten med en ”Bra-pris-varje-dag”-skylt.

För oss är det viktigt att vara en butik där du kan känna att du gör en bra affär. Vi vill vara Ulricehamns bästa matbutik och erbjuda bäst matsortiment och mest matglädje samtidigt som det ska vara enkelt och smidigt att handla. Vi har också ett stort samhällsengagemang och försöker vara en extra trevlig och personlig butik.

Med bra pris varje dag tror vi att vi har hittat en bra kombination av pris och kvalitet, allt för att du ska känna att du gör en bra affär hos oss.

Välkommen till ICA Tornet

önskar Calle och alla medarbetare

Vecka 2 – Nu kommer bladet på måndagar

Hejsan

Jag heter Calle och jag är handlare på ICA Tornet i Ulricehamn. Jag får passa på att hälsa dig välkommen till min krönika om du är ny läsare. Jag brukar skriva några rader varje vecka om något aktuellt ämne.

Från och med denna vecka kommer vi att dela ut vårt blad på måndagar (eller tisdag om måndag är helgdag) med Postnord. Det kanske innebär att du inte läst vårt blad eller min krönika förut.

Visste du förresten att vi har en enkel och bekväm butik att handla i, sprängfull med såväl vardagsmat som festmat? Vi brinner för att göra din vardag lite enklare så att du kan ägna dig åt annat än att laga mat och stå vid grytorna. Vår vision om ett godare Ulricehamn märks såväl i vår matiga butik som i vårt samhällsengagemang.

Välkommen till ICA Tornet

önskar Calle och alla medarbetare

Vecka 1 – Nytt år och nya möjligheter

Hej alla kunder

Vi står inför ett nytt år med nya möjligheter. För oss på ICA Tornet har vi inte tänkt ändra på särskilt mycket, och det beror på att vi får så mycket uppskattning av er kunder. I våras fick vi den bästa responsen vi kan få då vår kundundersökning visade att våra kunder är nöjdast någonsin, nästan nöjdast i hela landet faktiskt. Det vi behöver förbättra var att det uppfattades som svårt att hitta, det fixade vi i höstas då vi gjorde om bland hyllorna och dessutom sänkte vi priset på flera hundra artiklar och märkte upp dem med ”bra-pris-varje-dag”-skyltar.

På Näringslivsgalan i mars blev vi utsedda till årets butik i Ulricehamn vilket är fantastiskt hedrande och gör oss superglada och jättestolta. Nu tar vi sats in i 2020 och hoppas på att få träffa er i butiken!

Välkommen till ICA Tornet

önskar Calle och alla medarbetare

PS, from nästa vecka kommer detta blad att delas ut med Postnord på måndagar (men nästa vecka blir det tisdag då det är helgdag på måndagen), så ta bort din ”ingen reklam tack”-skylt om du vill fortsätta att få vårt blad!