Veckans tänkvärt av Calle

Veckans tänkvärt av Calle

30 förverkligade tankar om ett godare Ulricehamn
I år fyller ICA Tornet 30 år och det firar vi på många sätt. Vi har till exempel förverkligat 30 olika tankar utifrån vår vision att skapa ett godare Ulricehamn. Med godare menar vi dels matglädje, matsortiment och mat-inspiration men även vår nära kundrelation och vårt samhällsengagemang.

#6 Kalas och klassbollen
Den här veckan får vi presentera två idéer. Dels har vi planerat in ett rejält 30-årskalas som går av stapeln på torsdag till lördag.

Vi kommer att bjuda på grillevent utanför butiken där Leif Mannerström och hans son bjuder på smakprover. Du kan fynda hans såser och kött, blommor och annat gott och trevligt. Inne i butiken har vi några riktiga kanonfynd plus att vi bjuder på en mängd smakprover från våra leverantörer. Det blir tårta till alla kunder och glass och ballonger till barnen. Här snackar vi verkligen ett godare Ulricehamn, men vad gör inte en 30-åring i kalasform!

Vår andra goda idé är att vi är stolta sponsorer till klassfotbollen. Nära tusen barn spelar fotboll i mixedlag mot varandra i helgen i Marbäck, det känns bra för oss att vara med och stötta denna verksamhet. Hoppas ni får störtkul och bra väder!

Hälsningar Calle
och alla glada medarbetare