Om Yogica

Om Yogica

På Yogica har du möjlighet att komma ifrån omvärlden en stund och ta del av ett flertal olika yogaformer och kurser. Med de olika instruktörerna som bidrar till Yogicas verksamhet finns det något för de flesta. Lokalen ligger längst uppe på Ica Nordeviks tredje våning, dit man tar sig med hiss. Här möts du av en strålande utsikt och en lokal rustad med yogamattor, bolster, filtar, meditationskuddar och klossar.

En känd yogainstruktör som håller kurser över hela världen, kallar Yogica för ”en av de allra vackraste yogasalarna i världen”.

Välkommen in och se om du tycker det stämmer!

 

Karin Backensved 

Karin håller yogapass i Sensing och Yinyoga. Det är lugnande yogaformer som balanserar upp dig i dagens intensiva värld. Karin håller även barn- och familjeyoga, liksom meditationskurser. 

Mer information hittar du på www.andrins.se/yoga

Boka via mejl yogicanordevik@gmail.com eller tel. 070811 14 83

Johanna Alström 

Johanna utbildade sig till yogalärare 2017 med en längtan om att hjälpa människor att upptäcka nya dimensioner av medveten närvaro, kroppsmedvetenhet och rörelseglädje. Att tillsammans med andra människor få utforska yogans värld skänker en stor glädje och meningsfullhet. Johanna är utbildad i Hatha yoga och leg. fysioterapeut.

Hatha yoga är en uråldrig yogaform och har lagt grunden för många nya yogaformer. 

Under klasserna kommer vi att tillämpa pranayama (andningsövningar), asanas (yogapositioner) och meditation. Du kommer att utveckla din styrka, rörlighet och medvetna närvaro. Hatha yogan sker i ett lugnare tempo där du stannar i asanas längre än under en dynamisk yogaklass. Du anpassar själv nivån efter dina förutsättningar. 

Mer info hittar du på www.alstroemexperience.com 

Boka via mejl info@alstromexperience.com eller tel. 0729745478 

 

Carina Hall

Carina har utövat yoga sedan 2003. År 2014 togs första steget till yogalärare och Carina innehar nu utbildning i hatha, yin, restorative och yoga nidra. Carinas fokus grundar sig på kroppskännedom och mentalt lugn. Förutom yogalärare är Carina även diplomerad Optimumtränare. 

Carina håller klasser i yinyoga, restorative och yoga nidra. Snart kommer även gruppträning i postural träning erbjudas. 

Vill du veta mer? Info på hemsidan www.optibal.se 

Boka via mejl yogicanordevik@gmail.com 

 

Hoppas vi ses på mattan!