Anna, vår kallskänka hälsar:

Anna, vår kallskänka hälsar:

Mitt intresse för mat har funnits med sedan barnsben och det är oerhört roligt att få dela det med er kunder! I vår delikatess hittar ni manuella punkter med färsk fisk & skaldjur, delikatesser och färdigmat. Vi har halvmanuella färdigrätter som vi gör och packar själva såsom sallader, matiga tallrikar, smörgåstårtor med mera. Vi gör catering i alla möjliga format, stora som små – se mer här på vår hemsida!

Vi har även varm lunchmat som vi serverar vardagar och grillad kyckling med mera. Mycket är det och mer ska det bli! Dela era önskemål med kollegorna i delikatessen så ska vi göra vad vi kan för att berika sortimentet med era önskemål.

För mig är nöjda kunder den viktigaste kvittensen på om vi lyckas med det vi gör eller inte och därför är jag så tacksam till alla er som delar med er av hur det gick med exempelvis blåmusslorna, om gästerna uppskattade smörgåstårtan och om det var något som saknades på Texas-buffén? Tack!

Delikatesser, färdigmat och charkuterier

Varorna ska ha lyster i färgen. Det är inte alltid enkelt att se eller på håll dofta om våra färskvaror håller den kvalité vi lovar - fråga därför gärna vår personal när du handlar över disk om smakråd, transport och förvaring så att du blir riktigt nöjd!

Fisk

För fisk är färgen och utseendet viktig. Det är skillnad på både färg och konsistens om man jämför vita fiskar med exempelvis lax. Fisken ska vara jämt tillskuren och se klar ut i färgen. Var medveten om att fisk ändrar utseende fort om den börjar bli dålig. Fisk ska dofta friskt av hav. Ifall du känner en söt, syrlig eller sur lukt bör du inte äta fisken. Fråga gärna medarbetarna på plats för tips och råd!