Meny

Inköpslista

Ring och beställ på 08-364730 eller skriv ut och ta med din beställning till butiken.

0 varor, 0 kr
Catering

Meny

Vi erbjuder catering för alla tillfällen. Botanisera bland våra bufféer, smörgåstårtor och pajer med mera och beställ precis det du är sugen på. Låt oss fixa festmaten så kan du fokusera på annat än matlagning. Skriv ut din beställning och ta med till butiken eller ring och beställ på 08-364730.

Italiensk Buffé

Bjud på italienska smaker. I den här buffén ingår: Parmaskinka, två sorters salami, soltorkade tomater med minimozzarella, oliver, melon, grönsallad med parmesan. Gorgonzola, brieost, fikonmarmelad, fruktfat och grissinipinnar. Till detta ingår en pastasallad eller potatissallad. 

Pris/port Min 6 port. 259 kr

Klassisk buffé

Bjud på en buffé med klassiska smaker. I den här buffén ingår:
Grillad rostbiff, rökt skinka, baguette och hårdost, druvor, rökt kalkon upplagd på sallad och dekor. Till detta ingår antingen en potatissallad eller potatisgratäng.  

Pris/port  179 kr

Pajbuffé

En pajbuffé passar alltid bra. Välj mellan: Västerbottenostpaj, ost- och skinkpaj, lax- och spenatpaj eller brie- och salamipaj. I buffén ingår: Paj, grönsallad, brieost, oliver, pumamore med minimozarella och baguette.

Pris/port  109 kr

Smörgåstårta

Slå till på en smarrig smörgåstårta. Våra goda smörgåstårtor kommer i flera varianter med olika smaker och fyllningar. Välj mellan följande fyllningar och dekorationer: Köttfyllning, ost och skinka, lax och räkor, räkfyllning, rostbiff och köttbullar och en smörgåstårta med blandade smaker. 

Pris/port  99 kr

Landgångar

Vi har landgångar för alla smaker. Välj mellan: Brie, rostbiff, rökt skinka, lax, skagenröra, räkor eller kalkon med garnering.

Pris/st  89 kr

Grillad kyckling

Pris/st  49 kr

Grillade kycklingklubbor

Pris/st  15 kr

Grillade revbensspjäll

Tunna/tjocka 

Pris/kg  99 kr