Vårt engagemang:
Perstorp firar ICA 100 år

bild3

Vårt engagemang:
Perstorp firar ICA 100 år

För oss på ICA Supermarket Perstorp har vi som mål att vara knutpunkten i byn. Det ger oss möjligheten att påverka och hjälpa till på en mängd olika sätt. I samband med vårt 100-årsfirande vill vi lyfta våra olika engagemang lite extra. Tillsammans kan vi och Perstorpsborna göra skillnad i både stort och smått – och ha kul på köpet!

Vi tycker det är viktigt att vara en central, stark kraft i Perstorp som kan fungera som en knutpunkt när det gäller både välgörande ändamål och evenemang. När ICA nu fyller 100 år vill vi fira detta genom att lyfta våra aktiviteter ytterligare – en chans för fler att kunna bidra samt mötas under trevliga sammanhang, både gammal som ung.  

Under året kommer vi bland annat att bjuda in våra ICA-kortskunder till ostprovningar i butiken. Här får vi en chans att mingla tillsammans med våra glada Perstorpsbor innan den kände matprofilen Håkan Nilsson sätter igång med ett lärorikt föredrag kring ost och god dryck. Under dessa totalt tre kvällar kommer vi parallellt bedriva insamling till förmån för Rotary Läkarbanken – något vi i butiken är väldigt engagerade i. Dessa pengar fördelar vi dels till ett hälsoprojekt i Kenya och dels till egna presentkort för Perstorpsbor som har det svårt att klara decembermånaden – en julklapp till de som behöver det som allra mest, helt enkelt. 

För Perstorps äldre har vi ett återkommande firande på fettisdagen. Då åker vi ut till Perstorps sjukhem och delar ut fettisdagsbullar till både boende och personal. Det tycker vi är en av de roligaste dagarna på året och brukar vara mycket uppskattat!

Vi har även en mängd olika aktiviteter utanför butiken under detta kalasår! Röda Korset har haft en välgörenhetsfest utanför butiken och samlat in pengar till Världens Barn. Här hjälpte vi till med annonsering i lokalpressen. Inför midsommar blir det dessutom stor fest på parkeringen med grill och musikunderhållning från Donnez Dansband. Det ser vi fram emot

Det känns väldigt kul att kunna bidra med aktiviteter och insamlingar i Perstorp. Vi har massor av härliga kunder och vill försöka visa vår uppskattning genom våra engagemang. Att kombinera insamlingar och bjudningar blir ett sätt för oss att kombinera nytta med nöje. Det ger en fantastiskt bra känsla i magen!

/Ingemar Larsson, handlare på ICA Supermarket Perstorp 

 

banner_ica100