Våra goda plankor

Beställning

Catering går att beställa via telefon eller mail

0 varor, 0 kr

Våra goda plankor

Våra goda plankor tillverkas i vårt butikskök av våra duktiga kallskänkor. Prova gärna vår Edsbyplankan våra kunders favorit som de beställer om och om igen.

Delikatesstallrik

Vår goda Delikatesstallrik är vår senaste produkt och perfekt när man vill erbjuda gäster ett gott och säkert alternativ till plockmat.

Färdiga tallrikar med massor av goot men på en egen tallrik. Här får du butiksgrillad fläskfilé och kycklingfilé, rostbiff, vindruvor, två sorters melon, kiwi, mango, physalis, passionsfrukt tillsammans med vår egna potatissallad.

Delikatesstallriken kan beställas från 1 person

Pris/st Priset gäller per tallrik 150 kr

Delikatessplanka

Vår goda Delikatessplanka är vår nyaste planka. En planka med kycklingspett, lufttorkadskinka tillsammans med salami och oliver dessutom tre sorters ost, meloner, vindruvor, physalis, och marmelad.

Observera att Delikatessplankan måste beställas minst för 4 personer

Som alternativ till Delikatessplankan har vi en Delikatesstallrik, den är anpassad för en person och är ett bra alternativ eftersom varje gäst får en egen tallrik.

Delikatesstallriken kan beställas från 1 person

Pris/st Priset gäller per portion 130 kr

Edsbyplanka

Vår goda Edsbyplanka, är en planka man gärna beställer om och om igen. Här får du nygrillad fläskfilé, rostbiff och kycklingfilé tillsammans med pepparsalami. Två sorters ost mögel och brié med massor av god exotiskfrukt från hela världen.

Pris/st Priset gäller per portion 160 kr

Exotiskplanka med fläskfilé

Vår goda exotiskaplanka med grillad rostbiff och fläskfilé. Upplagda på en planka tillsammans med exotisk frukt från hela världen och tunna skivor av rökt skinka.

Välj gärna tillbehör som vår egen potatissallad eller nybakade baguetter.

Pris/st Priset gäller per portion 130 kr

Exotiskplanka med kycklingklubba

Vår goda exotiskaplanka med kycklingklubbor. Vi grillar kycklingklubborna i vårt butikskök, och lägger sedan upp dessa tillsammans med rostbiff och rökt skinka på en planka fylld med exotiskt frukt från hela världen.

Pris/st priset är per portion 120 kr