Vi förenklar för företag!

Vi förenklar för företag!

Bli företagskund hos oss – beställ allt ni behöver i vår butik på nätet. Handla allt ni behöver – på några minuter.

Vi vet att de flesta arbetsplatser mår bra av både kaffe och färsk frukt. Men det allra viktigaste för en fungerande arbetsplats är förstås tid. Och för att ni inte ska sakna varken det ena eller det andra, har vi lösningen i vår nätbutik: här kan ni beställa allt ni behöver, och sedan fokusera på något helt annat medan vi packar och levererar varorna.

Så här gör du för att bli kund

Klicka på Börja handla och registrera dina uppgifter. Efter att godkännandeprocessen är genomförd kommer du att få inloggningsuppgifter och det är först då som du får tillgång till nätbutiken.

Tillsammans med oss bestämmer ni vad som ska gälla i avtalet och skräddarsyr ett upplägg som passar behoven för just ditt företag.

Abonnera på varor

Vissa varor går åt fort – som mjölk, frukt och fikabröd. Välj hur ofta ni vill ha leverans, så sköter vi påfyllningen!

Betala med faktura

Oavsett hur mycket eller lite ni handlar kan ni alltid betala med faktura i vår nätbutik.

Handla snabbt – få varorna till jobbet

I vår nätbutik handlar du på ett par minuter. Särskilt smidigt är det att utgå från tidigare ordrar. Och självklart levererar vi varorna till arbetsplatsen, så att ingen behöver lämna jobbet för att åka till butiken.

Fräscha varor handplockade av oss

Vi väljer alltid varor med omsorg, så att ni får fräsch frukt i er fruktkorg och färska bakverk när det ska firas. Vad ni än beställer är vi noga med kvaliteten.

Börja handla