Upptäck våra olika avdelningar

Upptäck våra olika avdelningar

Vi på ICA Supermarket Väddö är angelägna om att ha ett stort sortiment av varor i våra avdelningar. Allt från kända varumärken till ICAs egna varor. Du hittar dessutom en mängd lokalt producerade varor bland våra hyllor – allt från ekologiska mejeriprodukter, färskt kött och säsongens nyskördade frukt och grönt.

Våra avdelningar

Mejeri

Behöver du något till frukosten, mellanmålet eller middagen? Vad du än letar efter hittar du många alternativ i vårt mejeri. Vi har ett stort sortiment av mjölk, smör, filmjölk, juice och grädde – och en mängd andra goda mejeriprodukter. 

Bageri

Finns det något bättre än doften av nybakat? Hos oss hittar du alltid färskt bröd varje dag i veckan. Förutom bröd bakar vi även fantastiska tårtor. Har du inte smakat än så vad väntar du på?

Chark och deli

Allt från de klassiska köttbullarna till italiensk salami. I charken och delikatessen hittar du alltid något fantastiskt gott till dagens alla måltider. Saknar du matinspiration är du alltid välkommen till oss i delin för tips och råd.

Böcker

Dyk in i litteraturens magiska värld i vår stora bokavdelning. Här hittar du allt från barnböcker till deckare.

Frys

Underskatta aldrig godsakerna du hittar i frysen, och så smidigt med längre hållbarhet eller hur. Glass, frysta rätter, frysta grönsaker och massa godsaker.

Kolonial

Vår fantastiskt stora avdelning med allt från ketchup till goda marmelader. Med mycket att välja bland hoppas vi du hittar något som faller dig på läppen – saknar du något kan du alltid prata med någon i personalen så hjälper vi dig!

Frukt och grönt

Här hittar du alltid säsongens gröna godsaker. För oss är det viktigt att kunna erbjuda en bredd av produkter och därför har vi såväl lokal- och ekologiskt som exotiskt odlade frukter och grönsaker. Vill du börja laga mer grön mat? Fråga oss i personalen om tips.