Onlinebeställning

Onlinebeställning

Med anledning av coronavirusets framfart kommer ICA Spiralen starta upp en tjänst där vi gärna handlar åt dig som är äldre, tillhör en riskgrupp eller om du bara känner att tiden inte räcker till.

Fyll i din beställning i formuläret här nedan och hämta dina varor på våran "baksida", Olai kyrkogata 51 eller välj att vi kör hem dem till din dörr.

Våra upphämtningstider och utkörningstider är mellan kl 8-10 och 14–18. Ring på klockan eller 011-365757 när du är framme, så kommer vi ut med dina varor.

Psst, din beställning ska göras senast kl. 22,00 dagen före upphämtning. Observera att det är annonspriserna på upphämtningsdagen som gäller.

Betalning sker via Swish till nummer: 1235247606. Vid upphämtning i butik så kan vi lösa andra betalningssätt vid behov.

Lämna ditt ICA-kortnummer om du vill ta del av stammispriser och bonus. För dig som har seniorrabatt är den just nu laddad på ditt Stammiskonto onsdag.

Plockavgiften kostar 50 kr och vill du varorna utkörda så kostar det 49 kr till, alltså 99 kr totalt, och betalningen sker med kort vid utlämning.

Försök skriva så utförligt som det går, t ex:
2 st Mellanmjölk 1,5 liter, Arla.

Om inget anges ersätter vi med liknande produkter eller stryker varan helt om något är slut.
Namn:
Adress:
E-postadress
Telefonnummer:
ICA-kortnummer/personnummer
Inköpslista
Frukt & Grönt och Blommor:
Mejeri, ägg, juice och vegprodukter:
Kyld färdigmat, grillad kyckling, sallad/mackor:
Bröd/bageri:
Kolonial (pasta, flingor, kaffe, tvättmedel & papper mm):
Tvål & schampo mm:
Kött, fågel, fisk och påläggschark:
Ost, korv, bacon:
Dricka och chips:
Fryst:
Godis, vitaminer och sport:
Övrigt:
Leveranssätt:
 
I samband med köpet behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter ica.se/dataskydd