Avdelningar

Avdelningar

Avdelningar

Frukt och grönt

Frukt och grönt

Hos oss hittar du ett brett sortiment av fräscha frukt och grönsaker av hög kvalitet. Vårt mål är att du hittar det du söker. Beroende på säsong har vi cirka 200 artiklar att välja mellan. Vi har  lokalt producerade varor, potatis och morötter från Lelles odling. Färsksaltad vit gurka från Brinks.

Kött/Chark/Ost/Fisk

I Charkavdelningen hittar du ett stort sortiment av svensktillverkade varor men även charkuterier från andra delar av Europa som t.e.x tapas från Spanien och Parmaskinka från Italien. Köttavdelningen erbjuder ett brett sortiment av varor från olika leverantörer så som ICA och Scan. Lokala leverantörer såsom Visätter Kalkon, Ormsätter Vilt och Vikbolandsstruts finns också i vårt sortiment.

Rökt och gravad lax levererar Finnö Fisk, lite beroende på tillgång.

Brödavdelningen

Bröd

Varje morgon doftar det av härligt nybakat i butiken. Nygräddade wienerbröd, baguetter och olika typer av frukostbröd väntar på dig vid brödavdelningen. Här finns också lite finare kakor och munkar att plocka själv. Såklart hittar du dina favoriter, då vi dagligen får leveranser från Skogaholm/Fazer, Pågen och Polfärskt.

Är du glutenintolerant har vi alternativ för dig. Lokalproducerat från Konditori Hans och Greta och flera sorter från Fria Bröd.

Mejeriavdelningen

Mejeri

I vår fräscha mejeriavdelning finns produkterna från morgon till kväll, från frukostens fil, keso, juice och smörgåsmargarin, till mellanmålets yoghurt och middagens créme fraiche och smör. Här finns också många magra alternativ att välja på för dig som vill leva sundare. Här finns även ett stort sortiment för dig som är laktosintolerant.

Vi har lokalproducerade kravmärkta ägg från Högstad gård här på Vikbolandet.

Kolonial

Behöver du fylla på skafferiet?, då är det här avdelningen för dig. Kryddor till både bak och exotisk matlagning, kaffe, kakao, te, nötter och självklart frukostflingor, matolja och ketchup. Vi har lokalproducerad senap, honung och grillolja från Ormsätters Gård. 

Kort sagt det mesta som du behöver, har vi här.

 

Drycker

Här finner du ett brett sortiment av törstsläckare för alla tillfällen. Vi har kylda drycker nära kassorna.