Hemleverans

Hemleverans


På grund av den höga efterfrågan av hemleverans och plocktjänst har vi inte möjlighet att erbjuda denna tjänst till dig som inte är skriven i kommunen (t.ex. om du är sommarboende).

Hemleverans sker i samarbete med Benefact. Tjänsten är endast tillgänglig inom postnummerområde Bergsjö och är gratis för dig som är skriven i Nordanstigs kommun. Vi levererar tisdagar, onsdagar samt torsdagar mellan kl. 10-18. Beställ dina varor senast kl. 18.00 dagen före leverans.

För dig som inte bor i postnummerområde Bergsjö (men är skriven i kommunen) och vill att vi handlar åt dig har vi en plocktjänst istället som är gratis. Du hämtar då dina varor på baksidan av butiken. Ange i rutan "Övrigt" om du vill hämta själv, samt vilken tid. Hämtning kan ske tisdagar, onsdagar samt torsdagar. Beställ dina varor senast kl. 18.00 dagen före.

Fyller du i ditt personnummer i rutan "Övrigt" så ser vi också till att du får dina stammispriser.

Endast kontant betalning.

Rekommenderad webbläsare för att använda formuläret är Chrome.

Namn:
Adress:
E-postadress
Telefonnummer:
Inköpslista
Kött/Fisk/Ost/Chark:
Djupfryst:
Bröd:
Färdigmat:
Torrvaror:
Mejeri:
Frukt & Grönt:
Dryck:
Kem:
Konfektyr & snacks:
Övrigt:

Fyll i personnummer här om du vill ha dina stammis priser.
Endast kontant betalning
I samband med köpet behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter www.ica.se/dataskydd
Tips! Testa att klicka en gång till på "skicka" om du inte får en bekräftelsetext på att din beställning har skickats. Upplever du problem med din beställning kan du ringa oss på: 0652-10006.