Vad är ICA Pronto?

ICA PRONTO

Vad är ICA Pronto?

ICA har nyligen lanserat appen ICA Pronto – en tjänst som erbjuder utvalda varor och färdigmat direkt till dörren. Nu vill vi använda appen för att hjälpa er som i nuläget inte bör, eller kan, besöka vår butik. Varorna levereras utanför dörren och betalningen sker smidigt med Swish i appen. Det finns i dagsläget ett begränsat sortiment i appen, du kan alltid kontakta oss i butiken kring frågor om ytterligare sortiment.

En viktig hjälp i vardagen
Just nu ser vardagen lite annorlunda ut för de flesta av oss och vi behöver hjälpa varandra och ta extra hand om alla er som inte har möjlighet eller bör besöka vår butik. Därför vill vi på ICA Supermarket Luleå Centrum nu lansera ICA Pronto för att göra er vardag lättare. 

Genom en applikation för alla dina matinköp…
I appen ICA Pronto kan du som tillhör en riskgrupp, är sjuk eller i karantän handla varor från oss på ICA Supermarket Luleå Centrum.

Och hemkörning för den som verkligen behöver…
För att säkerställa att du inte behöver komma i kontakt med andra människor kommer vi att leverera maten hem till dig och ställa den utanför din dörr. Vi levererar i expressfart!

Hur handlar jag med ICA Pronto?
1. Lägg en order i ICA Prontos app och betala via SWISH 
2. Vi i butiken tar emot ordern
3. Vi i butiken plockar dina varor
4. Restaurangen lagar din mat i restaurangköket
5. När chauffören påbörjat sin tur mot den adress du angivit som leveransadress så får du ett meddelande i Pronto-appen.
6. När chauffören har lämnat varorna utanför din dörr kommer denne ringa på dörren eller via telefon så att du kan öppna dörren och ta emot dina varor.

Smaklig måltid! Vi hoppas att vi var till hjälp för dig! 

Du löper ingen risk att komma i kontakt med någon annan under hela flödet!

Läs mer på icapronto.se!

Ladda ned appen på:

app store            Android App på Google Play