Är det dig vi söker?

icastig

Är det dig vi söker?

Just nu behöver vi bli fler och söker dig vill bli en del av vårt team! Vi har just nu deltidstjänster vakanta och önskar att komma i kontakt med dig som gillar att jobba med människor och som är en härlig lagspelare! Tidigare tjänst i matbutik är meriterande men inte ett krav, det viktigaste är att du har hjärtat på rätt plats och ett leende på läpparna! Rekryteringen öppnar nu och tillsättning av tjänsterna sker löpande. Ansök redan idag via mail till mailadressen personal.lulea.centrum@supermarket.ica.se med bifogat CV och personligt brev! (PS. Vi är alltid intresserad av att komma i kontakt med dig som har tidigare erfarenhet av avdelningsansvar. Vi håller just nu på att sätta ihop ett par ansvarstjänster som kommer behöva tillsättas inom en snar framtid.) Skicka din ansökan till: personal.lulea.centrum@supermarket.ica.se Skriv vilken tjänst du söker i rubriken.

Lediga tjänster just nu

  • Deltidstjänst - Butiksmedarbetare - Vi har tjänster tillgängliga på 50-80%.
  • Sommarjobb - Här kan du söka sommarjobb under perioden v22-v34.
  • Avdelningsansvar Kolonial/Djupfryst - Du ansvarar för avdelningarna kolonial, konfektyr, dryck och djupfryst. Tjänsten är 100% och inefattar sortimentsarbete, uppföljning och ansvar för rutiner och daglig drift.
  • Extrapersonal - En tjänst för dig som vill jobba extra vid sidan om studier eller dylikt. Ett fyratimmarspassa i veckan är schemalagt, utöver det har du möjlighet att ta extrapass när de dyker upp.