Vårt engagemang: Kopparbergs Summercamp

halsa_barn_700x283

Vårt engagemang: Kopparbergs Summercamp

För oss på ICA Supermarket Kopparhallen är vår affärsidé – att vara knutpunkten mitt i byn – avgörande för våra engagemang. Med Kopparbergs Summercamp vill vi arrangera två glada dagar för våra barn och ungdomar i kommunen. Det tror vi kan hjälpa till att skapa nya vänskapsband och gemensamma samtalsämnen lagom till skolstarten.

Vi har alltid haft som policy att engagera oss i barn- och ungdomsaktiviteter. Med Kopparbergs Summercamp vill vi ge en liten ”vitaminkick” inför skolstarten till hösten.

Kopparberg Summercamp äger rum mellan 9 – 10 augusti och riktar sig till alla barn och ungdomar. Du behöver inte anmäla dig i förväg – det är bara att dyka upp! Här kommer byns unga bland annat få möjligheten att träna fotboll med landslagsspelare, under ledning av tränaren Tommy Söderberg. Från Fryshuset kommer rapartister, dansare och DJ:s som leder aktiviteter som alla får prova på. Det kommer även finnas hoppborgar, brottning i sumodräkter och tävlingar. Vi bjuder självklart alla unga på varmkorv, dricka och kanelbullar.  

Vår ambition är att Kopparbergs Summercamp ska bli en återkommande aktivitet. Vi vill vara med och bidra till positiva händelser i byn och vi tror att det här kan bli jättestort. Roliga, gemensamma upplevelser med fotboll i spetsen blir en möjlighet för byns unga att träffas och knyta nya vänskapsband. Det tycker vi känns riktigt bra!