Ledig tjänst på ICA Supermarket Käppala

Medarbetare färskvaruavdelningen

Har du stort intresse av färskvaror och kundservice? Vi på ICA Supermarket Käppala söker nu en ny medarbetare till vårt färskvaruteam.

Om tjänsten
Som medarbetare i vårt färskvaruteam är din främsta uppgift att expediera våra kunder över vår manuella disk. Tjänsten innefattar även hantering utav färskvaror, renhållning samt varuplock. 

Som person
Du har ett genuint matintresse och förmågan att förmedla detta till våra kunder på ett inspirerande och kunnigt sätt. Noggrannhet och ordningsam är tydliga egenskaper som du har inom dig samt du har grundläggande kunskaper av färskvaror. 

Kvalifikationer: 

  • Unikt intresse för mat
  • Serviceinriktad
  • Vid god fysik
  • Organiserad
  • Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av jobb inom färskvaror 


Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor i en trevlig miljö. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag! 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, deltid ca. 14h/v, med provanställning på 6 månader

Tillträde: Slutet av december

Kontaktperson
Butikschef: Therese Kronegård 
therese.kronegard@supermarket.ica.se
08–54480912

Om oss

ICA Supermarket Käppala är en områdesbutik på Lidingö utanför Stockholm som omsätter ca. 90 miljoner. Vi har i dagsläget 30 anställda. Butiken har en fantastisk manuell färskvaruavdelning. Handlaren återinvesterar i butiken och vår personal för att kunna möta kundernas förväntningar. Vi är stolta över att erbjuda ett brett sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal.

Välkommen med din ansökan!