Hemsändning av varor

Hemsändning av varor

Hos oss på ICA Supermarket Jokkmokk erbjuder vi hemsändning av dagligvaror till personer som inte själva eller med hjälp av anhörig kan handla dagligvaror.

För att kunna nyttja tjänsten hemsändning som är ett sammarbete mellan oss på ICA Rajden och Jokkmokks kommun ska du vara bosatt i Jokkmokks kommun och avståndet till närmaste butik måste överstiga 3 km. Du betalar endast en plockavgift på 50 kr och vi står för hela fraktkostnaden. Läs mer om hemsändning här.

Bor du inom 3 km radie från oss på ICA Rajden, eller på annat sätt inte uppfyller kraven för hemsändning av varor står du själv för fraktkostnaden samt en plockavgift på 50 kr. (Läs mer om kraven här.)

I normalfall sker leveransen med ordinarie bussförbindelse. Leveransdagar från oss på ICA Supermarket Jokkmokk är tisdagar och torsdagar. Beställ senast måndag för leverans tisdag och senast onsdag för leverans torsdag.*

* OBS! Information för kunder med leverans till Porjus och vidare efter Ålloluoktavägen. Leverans till dessa adresser sker endast på torsdagar och beställningen måste vara inkommen senast kl 14 onsdagen innan.

Fyll i formuläret nedan för att skicka din beställning på hemsändning av dagligvaror. 

Beställ hemsändning 

Accepterar du ersättningsvaror vid eventuell slutförsäljning eller att varan ej finns i sortimentet?