Rökeri - med naturliga smaker och egen prägel

Egen tillverkning

Rökeri - med naturliga smaker och egen prägel

Tanken bakom vår egen tillverkning är att köttråvaran, så långt som möjligt, ska komma ifrån någon av våra lokala leverantörer. Vi får då en färdig produkt med så få tillsatser som möjligt och med riktig och bra smak.

Välkommen att smaka våra egna unika kombinationer eller vårt mer traditionella utbud. Prata med oss i butiken så hjälper vi dig gärna.

Daniel Svart vit

Har du några frågor är du självklart 
välkommen att kontakta oss.

Daniel Hallberg
0345-186 50

 

Exempel på rökta produkter från ICA Supermarket Hyltebruk:

Rökeriet

Rökt fläskfilé

En rökt filé från gris som sprutats med vatten, salt och socker. Varmrökt i vår egen rök. Svensk köttråvara.

Rökeri

Varmrökt fläsk i bit

En fläsksida med svål och brosk från gris som sprutats med vatten, salt och socker. Varmrökt i vår egen rök. Svensk köttråvara, oftast från våra lokala producenter.

Rökeriet

Flatrökt skinka

Ett varmrökt skinkinnanlår från gris som sprutats med vatten, salt och socker. Svensk köttråvara, oftast från våra lokala producenter.

Rökeriet

Rökt bog

En varmrökt picnicbog från gris som sprutats med vatten, salt och socker. En saftig bog utan konstiga tillsatser. Svensk köttråvara, oftast från våra lokala producenter.

rökeriet

Rökt kryddkotlett

En varmrökt benfri kotlett från gris som mantlas med kryddor och som sprutas med vatten, salt och socker. Mild men med mycket smak. Svensk köttråvara, oftast från våra lokala producenter.

Rökeriet

Rökt nötrulle

En nötrulle av köttraskött från nöt som sprutats med vatten, salt och socker. Alltid med köttråvara från vår lokala producent i Öxabäck. Ovanligt med så hög köttkvalité på en rökt nötrulle - kviga av köttras fodrad på gräs och hö.

rökeriet

Kebabkarré

En grillad karré från gris som späckats med feferoni och mantlats med kryddor, sprutats med vatten, salt och socker. Grillas sedan under låg temperatur för att behålla sin saftighet. Troligen en helt unik produkt som bara finns hos oss. Svensk köttråvara, oftast från våra lokala producenter.

rökeriet

Plommonspäckad karré

En karré från gris som späckats med katrinplommon, sprutats med vatten, salt och socker. Grillas sedan under låg temperatur för att behålla sin saftighet. Ett pålägg som var vanligt i delikatessdiskarna förr i tiden. Svensk köttråvara, oftast från våra lokala producenter.

Rökeriet

Kanelfläsk

En svål och broskfri sida från gris som kryddats med bl.a. kanel, sprutats med vatten, salt och socker. Grillas sedan under låg temperatur för att behålla sin saftighet. Doftar förförande gott vid tillagningen. Svensk köttråvara, oftast från våra lokala producenter.

 

Läs mer om samarbetet med våra lokala leverantörer >>>