Vårt engagemang

kampanjyta-ica100-allman

Vårt engagemang

För oss på ICA Supermarket Matkassen handlar goda saker om mer än bara mat. Vi vill gärna vara en drivkraft i samhället och engagera oss för att stötta dem som inte har samma förutsättningar. Något som vi, tillsammans med våra kunder, jobbar extra mycket med inför jul.

Vi tycker att julen ska vara en högtid fylld av glädje, gåvor och goda smaker. För alla. Därför bedriver vi varje år en insamling av klappar och bidrag som delas ut till behövande. Detta i samarbete med Svenska kyrkan, Pingstkyrkan och dess vänner. Tanken med julinsamlingen väcktes för tre år sedan i samband med vår klapplösa gran som pyntade butiken. ”Borde vi inte ha lite julklappar här?” frågade vi oss och då kom idén som sedan vuxit sig större och större för varje år.

Till insamling 2016 skänkte våra kunder över 1000 klappar vilket är helt fantastiskt. Man kunde även bidra med en peng – den summan som skänktes dubblade vi i butiken. Det resulterade i en mängd presentkort som kunde användas för att köpa julmat hos oss. För att fler familjer ska få möjligheten till en godare och gladare jul. Tillsammans gör vi skillnad, det ska vi fortsätta med!