Uppläggningar

Beställning

0 varor, 0 kr
Catering

Uppläggningar

Bjudmat ska vara enkelt, gott och ge en känsla av lyx – ge något som förhöjer en träff – något att samlas runt – få dig att stanna upp och säga, det där var riktigt gott. Det är efter den devisen vi arbetar här i vårat kök.

Fruktfat

Delad och snyggt upplag frukt uppskattas av alla, det är gott och ger en känsla av fräschhet och levererar också ett oslagbart synintryck.

Vi har valt att inte blanda frukt och chark för att lättare kunna anpassa din beställning efter sällskapet och för att hålla en högre fräschör på båda delarna. 

Innehållsförteckning

Pris/pers  59 kr

Gourmétfat

Ja hur presenterar vi det här... Helt enkelt den perfekta blandningen av kvalitetschark tillsammans med en smakrikt marinerad fläskfilé.

Snyggt upplagt och du beställer till det som du tycker passar dig bäst, kall klassisk potatissallad eller en färdig potatisgratäng som bara är att ljumma på.

Innehållsförteckning

Pris/pers  109 kr

Plockbricka

Här hittar du det som behövs för ett riktigt lyckat mingel! Det är väl tilltaget så även om några av gästerna är riktigt hungriga ska det räcka så alla får smaka på alla läckerheter.

Tips. Beställ ditt nybakade favoritbröd och lite smör så behöver du inte tänka på mer än den rätta drycken till sammanhanget.

Innehållsförteckning

Pris/pers  139 kr

Skaldjursfat

En blandning av delikatesser från havet. Ring för information om pris och innehåll. Kan beställas för avhämtning Torsdag till Lördag.

Innehållsförteckning