Brickor

Inköpslista

Ring in din beställning: 0555-419 90

0 varor, 0 kr
Catering

Brickor

Även våra brickor har under åren blivit riktiga klassiker på olika fester, uppvaktningar och andra trevliga sammankomster. Med det stora utbudet och det variationsrika innehållet, kan vi lova att det alltid finns en bricka som passar tillfället. Minsta beställning är för sex personer.

Sällskapsbricka

Välj den här brickan och komplettera med lite sällskap, så är dagen komplett. På brickan finns minikycklingspett, rostbiff, källarrökt skinka, brieost, frukter, tomat- och basilikacreme samt nybakade baguetter.

Exotisk bricka

På brickan arrangerar vi tre valfria sorter med kallskuret, vi ger anrättningen färg genom säsongens utvalda frukter, kompletterar med goda ostar som Cambozola och brie och avrundar hela härligheten med nybakade baguetter.

Italiensk bricka

Med dofter och smaker från kontinenten presenterar vi en bricka med italiensk elegans och en gnutta flärd. Här finns mortadella, prosciutto, magnificosalami, oliver, tomat- och basilikacreme, marinerade kronärtskockor, melon och jordgubbar samt nybakade baguetter.

Grillbricka

Nej då, du behöver inte stå vid grillen för att kunna njuta av grillat. Beställ vår grillbricka istället. Här finns tre sorters grillat, pepperballs, säsongens frukter, salsa, aioli och nybakade baguetter.

Hemgårdsbricka

En bricka som är så värmländsk som den kan bli. Från Norra Råda, för att vara exakt. På den här brickan finns grillat jägarfläsk, pastrami, nötinnanlår, rökt skinka, potatissallad, pepparrotscreme, en skål små söta tomater och nybakade baguetter.

Lillängsbricka

Vi avrundar vårt sortiment av brickor med ännu en värmlandsvariant, den här gången från Skoghall. Fiskelyckan har varit god så du får tillgång till varmrökt lax, kallrökt lax och gravad lax. Till det finns det två egenlagade såser, tomatsallad, en skål med räkor, sparris och nybakade baguetter.