Länkar

Länkar

Bris

Bris - är en ideell, partipolitiskt och religiöst obunden organisation som bistår barn som far illa och är en länk mellan barn, vuxna och samhälle.

Cancerfonden

Cancerfonden - är en ideell organisation med uppgift att samla in och fördela pengar till cancerforskning, informera om cancer och ge stöd till verksamheter som på olika sätt bidrar till förbättringar inom vård och behandling.

Krav

Detta visar bland annat att produktionen sker utan kemiska bekämpningsmedel och utan konstgödsel, att djur behandlas väl och får vistas ute i det fria samt att inga genmodifierade organismer får förekomma i produktionen.

Allergiinformation

Svenska Celiakiförbundet är en intresseorganisation för dem som inte tål gluten, laktos, mjölkprotein eller sojaprotein. Organisationen är ingen myndighet och är oberoende av livsmedelsproducenter.

ICA Bokförlag - är ett av Sveriges största fackboksförlag med bred utgivning av praktiska handböcker inom ett stort antal ämnesområden. Sortimentet består av ca 450 titlar.

www.icabokforlag.se

Interflora - inte bara blommor. Du kan få tips och råd om skötsel av både snittblommor och krukväxter och mycket annat som är kul att veta.

www.interflora.se

SJ - Sidan för dig som skall ut och resa eller kanske skall möta någon vid tåget. Här får du bl.a koll på tiderna.

www.sj.se

Biljett Direkt - massor med biljetter finns till massor med olika evenemang. Se vad som finns för arrangemang i Löfbergs Lila Arena.

www.ticnet.se

Systembolaget - här finns svar på frågan vad skall vi dricka till köttet, fisken osv. Du tänker väl på att erbjuda alkoholfria alternativ? Det finns flera alternativ för välkomstdrinkar, viner och även alkoholfritt öl och andra drycker. Prova gärna!

www.systembolaget.se

ATG - svårt att veta om du satsat på rätt häst? Varför inte gå in här och kolla några stalltips.

www.atg.se