Buffébrickor

Inköpslista

Ring in din beställning: 0647-14541

0 varor, 0 kr
Catering

Buffébrickor

Kallskuret kött, exotiska frukter och krämiga ostar är klassiska inslag på en bricka. Läckerheter som får det att vattnas i munnen på de flesta. Självklart har vi flera olika varianter och teman på våra festfat.

Vilket passar din bjudning? Välkommen med din cateringbeställning!

Finsmakarbricka jämtländsk

Våra fem lokala charkfavoriter, b.l.a. kallrökt salami och fävikare från Undersåkers charkuterifabrik tillsammans med fem goda lokala ostar från Skärvångens bymejeri och Åsberget. Vi pyntar faten med frukt, marmelad och kex. 

Pris/person  250 kr

Jämtländsk bricka

Våra fyra lokala charkfavoriter, b.l.a. flatrökt fläskbog och fävikare från Undersåkers charkuterifabrik tillsammans med tre goda ostar från Skärvångens bymejeri. Vi pyntar faten med frukt, marmelad och kex. 

Pris/person  200 kr

Finsmakarbricka ost & chark

Parma slega, schwartzwalderskinka, magnifico, ventrecina piccante och cecina de leon tillsammans med Brie De Meaux, Gruyere NOIR och Saint Agur, pata cabra och Persillé de Chevré. Vi pyntar faten med frukt, marmelad och kex.

Pris/person  220 kr

Ost & charkbricka

Parma slega, schwartzwalderskinka, magnifico & ventrecina piccante tillsammans med Brie De Meaux, Gruyere NOIR och Saint Agur. Vi pyntar faten med frukt, marmelad och kex. 

Pris/person  175 kr

Skaldjursbricka

Tillsammans med er kombinerar vi en härlig skaldjursbricka som beroende på dagens fångst varierar lite i pris. Serveras alltid med delikatessens egna aioli, baguette, dill och citron. 

Pris/person    Priset varierar    0 kr