Ät rätt för att må bra!

bild3

Ät rätt för att må bra!

För oss på ICA Supermarket Ånge är mat och hälsa en viktig del för ett gott liv. Genom att bjuda in till en gratis föreläsning vill vi inspirera både kunder och lokala idrottslag till ett sundare liv.

Vi tror på att sponsra det lokala föreningslivet med både pengar och kunskap. Vår butik brinner för god och hälsosam mat och vill att fler ska upptäcka fördelarna med en god kosthållning. Därför har vi valt att arrangera en föreläsning om vikten av att äta bra mat. Föreläsningen är gratis och vi bjuder in både idrottsföreningar samt barn- och ungdomsverksamheter i Ånge.

Föreläsaren heter Mats Peterson och är en engagerande inspiratör när det kommer till mat och hälsa. Vi i butiken har tidigare varit på en av hans träffar och är övertygade om att fler skulle må bra av att få ta del av hans passion. Som en stor butik på orten och som arrangör till föreläsningen hoppas vi att fler kommer få upp ögonen för vad som skapar välmående och att det ordet kommer sprida sig i bygden.

Att värna en hälsosam livsstil hos våra ungdomsföreningar tror vi kommer göra skillnad i det långa loppet. Som sponsor är vår butik även delaktiga i idrottsplatsernas kioskförsäljning. Kan vi få in mer sunda alternativ där hoppas vi, i kombination med föreläsningen, att fler kommer välja godsaker som gör gott!