Upptäck våra avdelningar!

avdelningar-toppbild

Upptäck våra avdelningar!

Vi på ICA Supermarket har ett anpassat sortiment av varor i våra avdelningar. Det innebär att du alltid har flera alternativ att välja mellan. Dels har vi kända varumärken, dels ICAs egna varor som ett prisvärt alternativ till de kända varumärkena.

Frukt & grönt

Frukt- och gröntavdelningen är vår stolthet. Här hittar du fräscha, färggranna och nyttiga frukter och grönsaker året om. Vissa frukter och grönsaker är säsongsberoende och kan därför vara svåra att få tag på vissa tider på året. Fråga oss gärna om alternativ!

Kött & chark

Vårt kött- och charksortiment är självklart av hög kvalitet. Hos oss kan du få inspiration till härliga rätter året om, oavsett om du ska grilla med familjen, ha pålägg till frukostmackan eller om du vill laga en mustig köttgryta åt dina middagsgäster.

Mejeri

I vår fräscha mejeriavdelning finns produkterna från morgon till kväll: från frukostens fil, keso, juice och smörgåsmargarin, till mellanmålets yoghurt och middagens crème fraiche och smör. Här finns också många magra alternativ att välja på för dig som vill leva sundare.

Frysvaror

Ladda frysen med frysta färdigrätter, fisk, grönsaker och bär. En bra hjälp när familjen stampar hungrig och maten snabbt ska komma på bordet.

627, avdelningar, supermarket, handlarbild, bröd

Bröd

I vår brödavdelning hittar du bröd av alla de sorter. Hårt som mjukt. Från det godaste vetebrödet till kaffetåren till det mörka, fiberrika och nyckelhålsmärkta rågbrödet. Alltid nybakat, alltid färskt.

Kolonial

Här är avdelningen för dig som behöver fylla på med varor i skafferiet. Kryddor till både bak och exotisk matlagning, kaffe, kakao, te, nötter och självklart frukostflingor, matolja och ketchup. Nästan allt du behöver på en enda avdelning!

627, Avdelningar, delikatess, handlarbild, supermarket

Delikatess

Butikens godaste avdelning! Här finns massor av härlig mat till festliga tillfällen eller för att sätta guldkant på en vardagskväll. Bli frestad de läckerheter du är mest sugen på: färdiga sallader, pajer, gratänger eller något kallskuret. Vill du ha något väldigt speciellt bör du beställa i förväg. Lyssna med oss i delikatessen för säkerhets skull.

Cafeteria & Spelhörna

Här kan du ta en fika och även beställa smörgåstårtor och vanliga tårtor. I Spelhöran kan du spela på ATG, Svenska Spel och köpa lotter, biljetter hämtar du ut här också.

Specialvaror

Strumpor, synål, flugsmällare eller en konservöppnare. När det oumbärliga lilla saknas då är hjälpen tack och lov nära, på ICA Supermarket. På avdelningen "Specialvaror" hittar du det som kan vara räddaren i stunden.