Nu kör vi ICA-klassikern!

Har du anmält dig till ICA-Klassikern? Kul! Nu är det många mil som ska cyklas, simmas, stakas och springas innan vi slutligen når vårt mål. Vissa dagar går det lätt medan andra kräver mer motivation – och det vill vi ge dig! För att kunna tipsa och inspirera på bästa sätt har vi tagit hjälp av vår egen hälsoambassadör Maria Pietilä Holmner. Maria är en alpin elitskidåkare som vi känner igen från svenska skidlandslaget. Med stor erfarenhet av ihärdig träning, hur man tacklar motgångar och når sina mål vill Maria vara med och peppa dig på din resa!

Har du inte hunnit med att anmäla dig till cykelmomentet? Ingen fara! Du kan hoppa på ICA-Klassikern till vilket moment du vill, hela året. 


Planering är nyckeln för att det ska fungera

Maria berättar om vikten att planera sin träning och hur det kan ge dig mer motivation och bättre resultat. Hur ser det ut för dig, har du lagt din plan? 


Allt handlar om att ta det första steget

Vissa dagar är man omotiverad. Det är de dagarna man också blir överraskad över den energi man får när man väl tar steget. Här berättar Maria om hur de små stegen gör skillnad och hur du finner motivationen som tar dig framåt.


Alla möter vi olika hinder längs vägen

En knäskada, en sträckning, brist på tid eller motivation. Hinder kan se väldigt olika ut men de är alla till för att övervinnas, ett steg i taget. Här berättar Maria om hur du tacklar svåra puckar och fokuserar på målet.


Känslan när man når sitt mål är obeskrivlig

Hur ser dina mål ut? Vill du bli piggare, snabbare eller bara lite allmänt gladare? Här berättar Maria om hur hon går på känsla och drivs av att utmana sig själv. Känner du igen dig?