Service i butiker

Många ICA-butiker erbjuder även tjänster som uttagsautomat och receptfria läkemedel. En hel del är också ombud för spel, Posten, Apoteket eller Systembolaget.

handla mat_box

Handla mat på nätet

Nu kan du handla mat på nätet från flera att våra ICA-butiker. Där plockar du enkelt ihop din varukorg som du antingen hämtar som färdigpackade kassar i butik eller får levererade till din dörr, beroende på vad din ICA-butik erbjuder.

Självscanner

Självscanning

Med ICAs självscanning kan handla och registrera dina varor själv med en bärbar scanner. Under våren kommer vi även att börja testa självscanning med mobiltelefon i några av våra butiker.

Ombudstjänster i butik

Ombudstjänster

Många ICA-butiker bjuder på extra service som ombud för olika bolag, däribland Posten, ATG, Svenska Spel och Systembolaget.

Receptfria läkemedel

Receptfria läkemedel

I ICAs butiker säljs receptfria läkemedel som kan hjälpa mot vanliga besvär som värk och feber, förkylning, allergi och halsbränna. Läkemedlen är välkända för de flesta och har funnits att köpa fritt på apoteken under lång tid.

Uttagsautomat

Uttagsautomater

Vi har uttagsautomater i anslutning till många av våra butiker. I de butiker med ICAs uttagsautomat kan du ta ut kontanter i samband med att du handlar.

Elektoniska presentkort

Elektroniska presentkort

Nu kan du förenkla alla presentinköp och samtidigt ge alla vänner och släktingar precis vad de vill ha. I utvalda ICA-butiker kan du köpa presentkort som gäller hos en rad ledande företag.

ICA Kort.

Valutaväxling i butik

Du kan växla till euro eller annan resvaluta samtidigt som du handlar hos ICA-butik. På ett enkel och smidigt sätt kan du hos utvalda ICA-butiker beställa dollar, euro eller annan valuta du behöver på din resa