Service i butiker

Många ICA-butiker erbjuder sina kunder tjänster som uttagsautomat, receptfria läkemedel, men även e-handel för både privat- och företagskunder. En hel del av dessa butiker är också ombud för spel, posten, apoteket eller systembolaget.

online-puff

Handla online

Handla maten på nätet och få mer tid över till annat! I din ICA-butik på nätet plockar du enkelt ihop din varukorg samtidigt som du tar del av aktuella erbjudanden. Självklart får du även ICA-bonus!

företagspuff

Handla online som företag

Spara tid för dig och ditt företag genom att handla både mat och kontorsartiklar direkt i din ICA-butik på nätet! Du väljer själv om du vill hämta upp varorna i butiken eller få dem levererade till dörren.

sjalvscanning-200x170

Självscanning

Med ICAs självscanning kan du enkelt registrera dina varor själv med en scanner. Lägg varorna direkt i kassen och betala själv vid vår utcheckningsterminal.

Ombudstjänster i butik

Ombudstjänster

Många ICA-butiker bjuder på extra service som ombud för olika bolag, däribland Posten, ATG, Svenska Spel och Systembolaget.

Receptfria läkemedel

Receptfria läkemedel

I ICAs butiker säljs receptfria läkemedel som kan hjälpa mot vanliga besvär som värk och feber, förkylning, allergi och halsbränna. Läkemedlen är välkända för de flesta och har funnits att köpa fritt på apoteken under lång tid.

Uttagsautomat

Uttagsautomater

Vi har uttagsautomater i anslutning till många av våra butiker. I de butiker med ICAs uttagsautomat kan du ta ut kontanter i samband med att du handlar.

Elektoniska presentkort

Elektroniska presentkort

Nu kan du förenkla alla presentinköp och samtidigt ge alla vänner och släktingar precis vad de vill ha. I utvalda ICA-butiker kan du köpa presentkort som gäller hos en rad ledande företag.

HR_Employer_Brand_ICA_banken_butiksbild_

Valutaväxling i butik

Du kan växla till euro eller annan resvaluta samtidigt som du handlar hos ICA-butik. På ett enkel och smidigt sätt kan du hos utvalda ICA-butiker beställa dollar, euro eller annan valuta du behöver på din resa