Våra avdelningar

Våra avdelningar

Vi på ICA Kragsta har ett anpassat sortiment av varor i våra avdelningar. Det innebär att du alltid har flera alternativ att välja mellan. Dels har vi kända varumärken, dels ICAs egna varor som ett prisvärt alternativ till de kända varumärkena. Vi försöker även att få så många lokala leverantörer som möjligt. Saknar du något så tveka inte att ta kontakt med oss.

Våra avdelningar

Frukt & Grönt

Frukt- och gröntavdelningen är vår stolthet. Här hittar du fräscha, färggranna och nyttiga frukter och grönsaker året om. Vissa frukter och grönsaker är säsongsberoende och kan därför vara svåra att få tag på vissa tider på året. 

Bröd

I vår brödavdelning hittar du bröd av alla de sorter. Hårt som mjukt. Från det godaste vetebrödet till kaffetåren till det mörka, fiberrika och nyckelhålsmärkta rågbrödet. Alltid nybakat, alltid färskt.

Kött

Vårt kött- och charksortiment är självklart av hög kvalitet. Du vet väl att det är endast hos oss du kan köpa den berömda Kragsta gulaschen. Vår förhoppning är att vi kan ge inspiration till härliga rätter året om, oavsett om du ska grilla med familjen, ha pålägg till frukostmackan eller om du vill laga en mustig köttgryta åt dina middagsgäster.

Delikatessavdelningen är butikens godaste avdelning! Här finns massor av härlig mat till festliga tillfällen eller för att sätta guldkant på en vardagskväll. Bli frestad av de läckerheter du är mest sugen på: färdiga sallader, pajer, gratänger eller något kallskuret. Vill du ha något väldigt speciellt bör du beställa i förväg. Hör med oss i delikatessen för säkerhets skull.

Ost & delikatess

Här har vi ett ostutbud som gillas av de flesta: från morgonens milda påläggsost till middagens parmesan och de ädlare ostarna med vuxensmak, till festens ostbricka.

Delikatessavdelningen är butikens godaste avdelning! Här finns massor av härlig mat till festliga tillfällen eller för att sätta guldkant på en vardagskväll. Bli frestad av de läckerheter du är mest sugen på: färdiga sallader, pajer, gratänger eller något kallskuret. 

Fisk & Skaldjur

Här i avdelingen hittar du både färska fiskar och skaldjur. Vi följer skälvklart årstiderna och vad som passar bäst just nu. Torskryggfilé,Laxfilé eller färska havskräftor efter vad man är sugen på. Kontakta gärna oss om frågor och önskemål.