Det här hittar du i vår butik

Det här hittar du i vår butik

I vår butik hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vi vill göra varje dag lite enklare för dig som är kund hos oss, och därför är vi tillgängliga under en stor tid på dygnet och måna om att du ska få ett personligt bemötande, bra färskvaror och ett anpassat och prisvärt sortiment. Vi är även frimärkes- och schenker privpackombud, och så finns det en utagsautomat för kontanter samt en myntväxlare i butiken.

Detta händer i butiken

  • Köttkampanj - Under hösten kommer Folkes Livs satsa på att sälja billigare kött. Detta innebär att köttet har fått en ny plats i butiken för att vi ska kunna ha ett bredare och bättre sortiment.
  • Ny fruktdisk - En ny fruktdisk är på ingång till Folkes Livs. Denna kommer att finnas på plats under andra halva av november. Det kommer ge möjlighet till ett bredare sortiment och bättre tillgänglighet.

Avdelningar

Vi på ICA Nära har ett anpassat sortiment av varor i våra avdelningar. Det innebär att du alltid har flera alternativ att välja mellan. Dels har vi kända varumärken, dels ICAs egna varor som ett prisvärt alternativ till de kända varumärkena.

Länkar vi gillar

ICA Nära Folkes Livs kan och vill göra skillnad för våra kunders hälsa och välbefinnande, för att vi bryr oss om samhället vi verkar i, och vill genom våra sponsringssatsningar ge tillbaka, såväl lokalt som nationellt.