Välkomna till Rösjöhallen!

Välkomna till Rösjöhallen!

I våra fina färskvarudiskar finner du färsk fisk, skaldjur, svenskt kvalitetskött som vi hängmörar här hos oss. Vi styckar och mal kött i butiken och värnar om hantverket genom att utbilda våra unga anställda i yrket. Vårt mål är förenkla din vardag och förgylla din helg! Hos oss kan du beställa catering samt tårtor, hämta din färdiga matkasse, göra postärenden, köpa blommor, handla en leksak till barnkalaset, få tips och inspiration av vår kunniga personal. Vi på Rösjöhallen brinner för bra mat och hög service, vi vill ge dig den bästa butiksupplevelsen! Vill du veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på sociala medier och dina rättigheter, eller ställa en fråga kring detta, vänligen läs mer på: www.ica.se/dataskydd Varmt välkommen till oss Christer och Catharina med personal

Aktuellt i butiken

Beställ catering från oss!

Vi erbjuder uppläggningar med kallskuret för alla tillfällen. Oavsett om du ska ha en liten tillställning med några få personer eller en festmåltid för många, så hjälper vi dig att hitta något som passar.

Sidor vi gillar

ICA Nära Rösjöhallen kan och vill göra skillnad för våra kunders hälsa och välbefinnande, för att vi bryr oss om samhället vi verkar i, såväl lokalt som nationellt.