Grillkurs

Beställning

Ev kostnad för hemleverans tillkommer.

0 varor, 0 kr

Grillkurs

Samla ihop vännerna och bjud på en grillkurs hemma hos dig med kockarna Petter & Mike från Omakase. Under kvällen fokuserar ni på tekniker och råvaror och njuter slutligen av en lyxig hemmalagad middag med passande dryck.

Grillkurs med Petter & Mike

Vad gör vi?
Vi möts upp på Ica Alléns och väljer tillsammans ut råvaror för kvällens aktivitet. På Alléns går vi igenom några viktiga grunder för hur man väljer ut de bästa råvarorna. Vi pratar om den fina möjligheten ni har att specialbeställa råvaror som vanligtvis

inte finns i sortimentet och vilka möjligheter det öppnar för att ta matlagningen till en ny nivå. Därefter åker vi hem till er!

På plats delas ni in i lag med huvudansvar för varsin rätt. Alla i gänget kommer tillsammans ha möjligheten att prata och reflektera kring kvällens smaker och tekniker. Vi djupdyker i ämnen som såser, grilltekniker, kryddblandningar, temperaturer mm. Slutligen kalasar vi på en lyxig hemmalagad middag med passande dryck.

Att tänka på:
- Du behöver tillhandahålla en grill. 

- Innan kvällen kommer ett passande vinpaket/dryckespaket presenteras. (Tips! Beställ hemleverans på systembolaget.se)

- Menyn består alltid av fyra rätter som kommer att tillagas på grillen men vi lämnar utrymme för specifika önskemål och tar givetvis hänsyn till allergier.  

- Kursen kan bokas för sällskap på 6-12 personer.

Vilka kommer?
Petter & Mike från Omakase Academy (Ja, de är vi på bilden)

När?
Du har möjlighet att boka onsdag – fredag (Med undantag för vissa röda dagar.)

Hur?
Du bokar er grillkurs här via hemsidan genom att fylla i antal personer (minst 6 personer och högst 12) och önskat datum. Senast nästkommande arbetsdag återkopplar vi med en bekräftelse

Vår vision!
Genom proffsiga tips och tricks, från proffskök på krogen till mormors knep i kokvrån, känna att ni själva kan sätta en stjärnmeny, lagad i ert egna kök. 

Kursen kan endast bokas för sällskap på 6-12 personer.

Pris/person  995 kr