Multiservice hos Lanthandlar’n

Multiservice hos Lanthandlar’n

Multiservice – Lokal service i första hand via landsbygdsbutiken. Vi på Lanthandlar’n i Undenäs har fått förmånen att vara med i ett nationellt projekt om samordning av ombudskap och utlämningstjänster och de servicegivare som ingår är Apoteket och Posten. Du kan även lämna in din tipsrad på Svenska Spel och spela ATG:s Harry Boy som du enkelt spelar direkt i vår kassa, tillsammans med ditt ICA Kort.

Ombudstjänster

Posten

Frimärksförsäljning och Paketutlämning. Kontakta Postcenter i Karlsborg 0505-10790 när du fått en paketavi i brevlådan så kan du redan nästa dag hämta ut ditt postpaket hos Lanthandlar’n i Undenäs.

Postens kundtjänst
Privat: Telefon 020-23 22 21
Företag: Telefon 020-23 22 20
Postcenter i Karlsborg levererar: Telefon 0505-10790

Svenska Spel och ATG

Du kan lämna in din tipsrad på Svenska Spel och spela ATG:s Harry Boy som du enkelt spelar direkt i vår kassa, tillsammans med ditt ICA Kort.

Apoteket

Egenvårdsprodukter som värktabletter, näsdroppar mm. Receptinlämning med leverans till butiken inom några dagar. Rådgivning från kundcenter på telefon 0771-450450. Apoteket Kronan Karlsborg levererar

Prisvärda varor

Självklart har vi också våra prisvärda, egna varor i hyllorna. Har du inte hunnit prova än, så vågar vi lova att du inte kommer att bli besviken. Alla ICAs egna varor är prisvärda, kontrollerade och kommer från noga utvalda leverantörer. Välj oss som din ”favoritbutik ” och undvik stressen, jäkten och köerna.