Hjälp med hemleverans för dig som är sjuk eller i riskgrupp

Hjälp med hemleverans för dig som är sjuk eller i riskgrupp

För dig som just nu inte kan eller bör besöka butiken.

Just nu ser vardagen lite annorlunda ut för de flesta av oss. Och vi behöver hjälpa varandra och ta extra hand om människorna i riskgrupperna. För att underlätta för dig som inte bör ta dig till butiken just nu kommer vi ha särskilda hemleveranser.

ICA har nyligen lanserat appen ICA Pronto – en tjänst som erbjuder utvalda varor direkt till dörren. Nu vill vi använda appen för att hjälpa er som i nuläget inte bör, eller kan, besöka vår butik. Vi hoppas att tjänsten kan göra vardagen lite enklare för alla som befinner sig i riskgruppen eller sitter hemma för att minimera spridning.

Varorna levereras utanför dörren och betalningen sker smidigt med Swish i appen. Det finns i dagsläget ett begränsat sortiment i appen, du kan alltid kontakta oss i butiken kring frågor om ytterligare sortiment. Tjänsten är, i dessa tider, till för dem som verkligen är i behov av hemleverans.

Den bör inte användas som en bekvämlighetsservice för människor som inte tillhör en riskgrupp, är hemma i karantän eller är sjuk. Då rekommenderar vi istället vår vanliga onlinebutik.

Beställningen lägger ni här:
https://icapronto.se

Tillsammans hjälps vi åt att handla med hänsyn.

Tack för hjälpen!

Så här funkar appen

Lathund för Pronto