Färskvaror

Färskvaror

Hos oss hittar Ni ett stort urval av kött, allt från nöt, fläsk, kalv, lamm och kyckling. I vår mejeriavdelning hittar Ni allt som behövs för en bra start på dagen.

Mejeri

Emå-mejeriet i Hultsfred levererar vår mjölk varje dag i veckan förutom på söndagar och Arla kommer även de med påfyllning sex dagar i veckan. Här hittar Ni allt som behövs för en bra start på dagen, eller om det vankas bullbak, gourmetmiddag eller varför inte en nypressad juice från Brämhult? Vi har även ett bra sortiment av låglaktos och laktosfria produkter för Er som söker dessa alternativ.

Ansvarig: Ann-Louise 
Leverans: Måndag-lördag

God Morgon Apelsin

God Morgon Apelsinjuice är gjord på apelsiner från Brasilien. Ett glas, ca 2dl, ger 100% av rekommenderat dagligt intag av vitamin C.

Kött & Chark

Hos oss hittar Ni ett stort urval av kött, allt från nöt, fläsk, kalv, lamm och kyckling. Vi vill att Ni som kund skall finna vad Ni söker hos oss. Vår ambition med vår köttavdelning är att den skall vara inspirerande och kunna erbjuda allt ifrån vardagsmat till festmat. Skulle Ni sakna något extra så tala med Cecilia eller någon av de andra i charken så gör Vi allt Vi kan för att få hem det med nästa leverans.

Ansvarig: Cecilia 
Leverans: Måndag, onsdag, fredag