Välkommen till ICA Nära Mathuset!

Välkommen till ICA Nära Mathuset!

ICA Mathuset Hultsfred ska vara det självklara valet för den matglada konsumenten. Vi skall med hjälp av hög kvalitet, ett glatt leende och bra service ge matglädje till såväl kunder som medarbetare.

Just service är en väldigt viktig sak för oss här på Mathuset, kunden är alltid i fokus.

Om du har synpunkter på något i butiken eller på hemsidan är du alltid välkommen att kontakta oss, både via e-post och telefon!

Hjärtligt välkommen till den glada matbutiken i Hultsfred!
Patrik o Karolina med personal!

Det här hittar du i vår butik

Vi har damsugarpåsar från Dustie!

Vi har fyllt på vårt nya ställ från Dustie med endast en slags påse. Denna påse passar till alla dammsugare. Det ända ni behöver köpa till, endast en gång, är en hållare till påsen. Det finns hundratals hållare att välja på, så ni måste veta vilket märke eran dammsugare har.

När ni väl har köpt er hållare. Fortsätter ni bara att köpa en sorts påse. Och ni behöver aldrig mer komma ihåg vilket märke ni har. Det är då viktigt att ni sparar er hållare varje gång ni slänger påsen. För hållaren ska räcka under en livstid. Om bara dammsugaren kunde göra det.

Kom in och fråga efter Dustie dammsugarpåsar, så berättar vi mer. Ni kan också besöka www.dustie.se för mer information. Där finns också en bra instruktionsfilm.

Vi har receptfria läkemedel!

I vår butik säljs receptfria läkemedel som kan hjälpa mot vanliga besvär som värk och feber, förkylning, allergi och halsbränna. Läkemedlen är välkända för de flesta och har funnits att köpa fritt på apoteken under lång tid. Produkterna är utvalda av Läkemedelsverket och får enbart köpas av personer över 18 år.

Vår service i butiken

Välkommen till posten! Hos oss kan du hämta och skicka paket, samt köpa frimärken.

Posten är öppen under butikens alla öppna timmar.