Våra avdelningar

Våra avdelningar

ICA Nära Matlusten efter vår ombyggnad. Vi har nya större färskvarudiskar med ett bredare sortiment och nya fräscha hyllor i hela butiken.

Våra avdelningar

Frukt & Grönt

Här hittar du färsk frukt och nyttiga grönsaker året om, sortimentet kan variera lite beroende på årstid. Undrar du något kan du fråga Kickan som ofta fyller på med nya godsaker. Frukt är godis.

Vi som jobbar med frukt/grönt heter Katarina och Kickan.

Bröd

Känner ni den härliga doften av nygräddat? I brödskåpet vid ingången finns bullar, baguetter och kakor som gräddats i butiken.

Vi har färskt bröd varje dag och en massa goda kakor från utvalda leverantörer.

Kött & chark

Fortfarande minns vi Claes bakom köttdisken i sin första butik, men nu är det Elsie, Gun och Annika som ser till att kvaliteten är på topp.

Nystyckat färskt kött hittar man alltid hos ICA Nära Matlusten i Tyringe Ska ni göra någon festmåltid eller vill ni bara ha något gott till vardags? Fråga gärna Gun eller Elsie om råd.

Ta en titt i vår delikatess och låt er inspireras. Här hittar ni flera av våra populära hemlagade sallader. Vi har även egentillverkade landgångar och smörgåstårtor. Annika tar gärna emot beställningar.

Detta är Annika, Elin och Elsie,  våra duktiga tjejer som kan det här med färskvaror. Tveka inte att ta hjälp från dem!
Varje vecka hittar du kanonbra erbjudanden från vår manuella delikatess!

Drycker

Törstig? eller ska det vara något att dricka till den goda middagen? I vår dryckesavdelning finns läsk, vatten, energidryck och öl.

Vad är godare än en landgång och en iskall läsk, vatten eller öl en fredagskväll efter jobbet?