Catering hos Flokullornas KÖK


ICA Nära Dala-Floda erbjuder sallader, räkmackor, smörgåstårtor och plankor i vårt kallkök och vår restaurang erbjuder mat som kan levereras varm. Perfekt bjudmat till alla fester och tillställningar.

Ring och boka på 0241-225 94



Smörgåstårtor

Smörgåstårtan är en lyxig klassiker som har fått ett rejält uppsving på senare år och fått flytta tillbaka in i matkonstens finrum. Inte mer än rätt, med tanke på hur gott och enkelt det är. Dessutom finns smörgåstårtor i så många varianter att någon alltid passar. Klassiska smaker eller modern tappning? Du bestämmer.

Sallader & Räkmackor

Till möten av olika slag kan lite energipåfyllning behövas. Vad passar bättre än en räkmacka eller sallad? Vi erbjuder klassiska sallader och lyxiga räksmörgåsar. Goda pålägg på nygräddat bröd garanterar dig en riktigt god paus. 

Plankor & Varm mat

Kallskuret kött, exotiska frukter och krämiga ostar är klassiska inslag på en planka. Läckerheter som får det att vattnas i munnen på de flesta! Självklart har vi flera olika varianter och teman på våra festfat, och vi kan också erbjuda varm mat från vår restaurang. Vilket passar din bjudning?