Våra avdelningar

Våra avdelningar

Vi på ICA Nära har ett anpassat sortiment av varor i våra avdelningar. Det finns alltid flera olika alternativ att välja mellan för dig som kund.

Våra avdelningar

Frukt & Grönt

Frukt- och gröntavdelningen är något som vi arbetar mycket med i vår butik. Här hittar du frukt och grönsaker från alla världens hörn, men vi satsar mycket på närodlat, när detta finns att tillgå. Välkommen till avdelningen med allt från bananer till färdigskurna sallader!

Bröd

I vår brödavdelning hittar du bröd från alla de stora brödleverantörerna. Vi bakar även eget bröd sju dagar i veckan. Vår fräscha brödavdelning är alltid välfylld och du hittar lätt det du söker.

Kött & chark

Vårt kött- och charksortiment är självklart av hög kvalitet. Till skillnad från många andra butiker har vi en stor och fräsch manuell charkdisk. Idétorka inför middagen? Fråga oss så tipsar vi dig om något smarrigt recept. Välkommen till kött- och charkavdelningen med "det lilla extra"!

Delikatessen brukar man säga är butikens godaste avdelning, och visst stämmer detta! Här hittar du färdiga måltider som du serverar på ett litet ögonblick! Vill du ha något speciellt, hör med oss ett par dagar i förväg så vi säkert har allt hemma.

Ost & Mejeri

I ostavdelningen hittar du allt från edamerost till färdighackad pizzaost.

I vår stora och fräscha mejeriavdelning hittar du allt från smör till drickfärdig youghurt. Här finner du allt som du kan behöva till både vardags och till fest. Här finns också många magra alternativ att välja på för dig som vill leva sundare.

Kolonial & specialvaror

Kolonial är avdelningen med mest artiklar. Här finner du allt från lösviktsgodis till spaghetti. Drycker räknas även till kolonialavdelningen. Vi säljer givetvis de stora dryckesleverantörernas produkter, men har även ICAs stora och prisvärda sortiment. Välkommen till avdelningen med det breda sortimentet!

Ladda frysen med frysta färdigrätter, fisk, grönsaker och bär. En bra hjälp när familjen stampar hungrig och maten snabbt ska komma på bordet.

Specialavdelningen är en avdelningen som styrs helt av säsonger. På vintern hittar du ljusstakar, servetter och glitter i denna avdelning, på sommaren uteleksaker och fotbollar. Varor som alltid finns hemma är till exempel glödlampor, elartiklar, städartiklar och blomjord.